дефакто се друсат, за да привличат хорското внимание, така ли да те разбирам?Не се друсат поради екстаза от ефекта на синтетичния наркотик, а за рейтинг? ахахаххахахахахахахахахахха
Публикувано на: Нед Мар 28, 2010 3:21 pm
reefer-madness
ми мноо ясно, че не е за тва, ебаси.Начи хората съм ги виждал да се навират по кенефи и всякви дупки за да избегнат хорското внимание, а нашия пич сяда да ми разправя, че се друсали за да привличат такова
Без да съм прочел постовете след 1-ви и 2-ри - май на всяко парти е едно и също... Преди малко се върнах от един клуб, където се бяхме събрали по случай Коледа и повечето отидоха да пушат трева. Не е силен наркотик, но все пак. Сигурно на повечето хора им е тъпо и скучно и си търсят по-силни усещания. Аз лично не употребявам никакви наркотици и не удобрявам, когато други ползват. Мога да си направя забавлението и без помощни "медикаменти".
Който смята, че умee да се контролира, нека пробва. Лошо няма. Стига да не прекалява и да не се приближава до тежката артилерия... Tревата и хашиша дори не ги категоризирам като дрога, след като не виждам нищо опасно в тях. Цигарите, on the other hand...
Заглавие: Re: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения