|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 11:24 pm |
 |
lameraa |
|
 |
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
|
пия рядко и с компания зависи от настроението оба4е миналта год сам похар4ил около 350,60лева (парите които сабирах за dvd) само за алкохол тоест пробвах по4ти от си4ко което го има6е тука  2 седмици бях в транс запо4вах от бира на обяд и стигах до текила на ве4еря  а тая год 1 пат не сам се напивал ..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 6:00 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Elfen_leidi написа: НИТО ЕДНОТО!!!Не пуша щот съм алергична към цигарен дим,но даже и да не бях,не бих си дала парите за да умра по-рано!Не пия щот не понасям миризмата на алкохол и като ги гледам пияниците по улицата-не ми се иска да приличам на тях!!!
Аз съм по същия начин  /бог да благослови астмата която имах едно време, че заради нея така и не се научих да пуша, а и покрай това да не пия/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 11:00 pm |
 |
Karia~chan |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Пушиш докато не останеш само с черни дробчета и после пиеш докато пукнеш хD
А в тая тема го обърнахте май на алкохолизъм не на пиене, има голяма разлика........... lol А не е казано че ако си пушач тряа да си пукнеш по-рано........ че е вредно и т.н. ясно и блабла, но си има хора които са си пушили цял живот и пак си живеят до хаппъ 80-90 години, зависи си от организъм, от човека и от шанса най-вече хD
Но така или иначе всеки си има своя живот и все си го скапва все по някакъв начин........
Иначееееее, нито 1то нито другото XD ... е,... понякога и двете XD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 10:25 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Elfen_leidi написа: НИТО ЕДНОТО!!!Не пуша щот съм алергична към цигарен дим,но даже и да не бях,не бих си дала парите за да умра по-рано!Не пия щот не понасям миризмата на алкохол и като ги гледам пияниците по улицата-не ми се иска да приличам на тях!!! и аз съм така освен алергията но не понасям дим
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|