По рано казах че е важно да знаеп какво искаш... Но в момента ми се струва че най важното е да докопам някоя биричка и да се отпусна на фотьойла (ОМГ правилно ли го написах), да си отворя кубетките и да си изцокам биричката пред някое аниме. Т.е. важно е да релаксираш
_________________ Hinata_Foxy ; )
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 29, 2007 12:42 pm
Sinister
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
Чувал съм бабите и дядовците да обясняват как децата са най-важното нещо на света...Така и така не го разбрах това
Викат му продължение на рода, на фамилията.
Да не се загуби семейното име и от там още един тон дълбоки размисли за светостта и добротата в семейните отношения и т.н - but thats what old people say
Публикувано на: Сря Авг 29, 2007 2:23 pm
Sinister
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
Чувал съм бабите и дядовците да обясняват как децата са най-важното нещо на света...Така и така не го разбрах това
Викат му продължение на рода, на фамилията. Да не се загуби семейното име и от там още един тон дълбоки размисли за светостта и добротата в семейните отношения и т.н - but thats what old people say
OLD GEEZERS KNOW NOTHING
Публикувано на: Сря Авг 29, 2007 2:29 pm
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
Викат му продължение на рода, на фамилията. Да не се загуби семейното име и от там още един тон дълбоки размисли за светостта и добротата в семейните отношения и т.н - but thats what old people say
OLD GEEZERS KNOW NOTHING
Бате, това ме уби.
Най-важното нещо на тоя Свят е: !!!POWER!!!
Публикувано на: Сря Авг 29, 2007 2:36 pm
Sinister
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения