Това еп роклятие - независимо от ситуацията, мястото, часът и т.н, стига да съм в някакво леко по хоризонтално положение започвам да се унасям. Нещо повече - имам числото Х случаи да заспя на бюрото с РС-то, което трае или докато не се изтърся като чувал с картофи от стола или не стане 6:30 и аз да трябва да тръгвам за даскало.
Дори сега съм на границата.
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 6:55 am
Evility
Легам в 7 сутринта и ставам най-късно в 1 слетобед. Като обръщане на дена и ноща. Но пак си е безсъние, защото ако легна по рано няма да мога да заспя.
нямам такива проблеми просто обичам да спя и откарвам по много часове... като съм болна направо с дни... тия дни имах малко проблеми със заспиването и продължителността на съня но открих проблема и вече съм доволна^^
_________________ .................................Open your eyes and face reality
Заглавие:
Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 7:08 pm
Mink
Регистриран на: Пет Май 25, 2007 4:35 pm Мнения: 303 Местоположение: Alfheim
нема такива неща по-скоро е обратното.. ако фана да изпия 20-30 red bull-a или от онея powerthirst дет имаше тема за тях моооожеби ще си отворя едното око
_________________ Death God on a Rampage ! The Universe ends where this signature does !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 94 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения