|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Съб Май 07, 2011 8:45 pm |
 |
warui_rei |
|
 |
|
О, определено съм чупила стъкло, да. Амии ... натиках молив под кожата на един съученик ?
_________________ Тогава още знаех, че те има- един такъв, на никого приличащ. Но нямаше лице и глас, и име - и аз не знаех как да те обичам. Когато знаех, вече беше късно тревата след дъжда да се изправи. Стъмни се. И сълзата ми се пръсна в окото ми-за да не те удави ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Пон Май 09, 2011 12:22 am |
 |
asian_dub |
|
 |
|
пас
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Пон Май 09, 2011 5:36 pm |
 |
xPsychOx |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
DedoKoleda написа: пас You're Number Five. Трябва да постнеш "Правил/а съм.....", но тъй като не си на линия (докато пиша този коментар), ще го направя аз. В един ден си ударих кракът 3 пъти.
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 10:51 am |
 |
DedoKoleda |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Доста оптимистична си била. Пас.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 11:31 am |
 |
werewolf_girl |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
и аз ... ама склада и магазина бяха на нашите.... пробвала съм се и да отключа входната врата ка къщата ни на село с фиба /бях си забравила ключовете/ в тази логика влизала съм взлом в собствената си къща /махнах 1 прозорче /стъкло/ стигнах до резето на прозореца отворих го изпокетрих се и влязох в хола  /
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 5:12 pm |
 |
excape |
|
 |
|
werewolf_girl написа: и аз ... ама склада и магазина бяха на нашите.... пробвала съм се и да отключа входната врата ка къщата ни на село с фиба /бях си забравила ключовете/ в тази логика влизала съм взлом в собствената си къща /махнах 1 прозорче /стъкло/ стигнах до резето на прозореца отворих го изпокетрих се и влязох в хола  / Редовният ми номер е да си забравя ключовете, така че влизала съм и то неведнъж. Спасявала съм човек да не се удави, който за малко не удави и мен (извод, не спасявайте хора, ако нямате поне малко опит), добре че някакси не се панирах, като ме повлече и мен надолу.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Правил съм... (Никога не съм... IN ReVeRsE!)  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 7:41 pm |
 |
asian_dub |
|
 |
|
пас //човечето, което не мошеже да плува, просто го избутах до ръба на басейна, ама тва надали се брои
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|