Аз съм си спестил вече 20 лева на по 1 и 2 стотинки. Обаче не може да се каже много, че е спестяване като не смятам да ги харча изобщо Преди кътах всичко, само и само да го изхарча наведнъж. Според мен не си заслужаваше. Сега пръскам умерено наляво-надясно
Публикувано на: Вто Окт 27, 2009 12:58 am
kimera
Не е нужно да пестя. Просто не винаги съм гладен и така нататък... Просто каквото остане, като се приберем в къщи го пухаме в чекмеджето на бюрото и го зарязваме, докато не си харесам нещо малко...(или не чак толкова малки. Но 100кинта кеш ми "рекорда")
Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 9:09 am
JustSissona
Ами спестявам, но когато имам спестени пари и ако се натъкна на някоя сигурна асоциация или нещо такова за набиране на средстава веднага се изръсвам.Иначе при мене парите рядко стигат.Майка ми всичко обира от стипендии и подаръци.
Иначе имам един съсед до старата ни къща все като ме види ми дава 10,20,50 лв, всеки път различно.Ама вие да не си помислите нещо! Човекът е много благороден и винаги е бил такъв.Е, аз още ходя там де, да помагам на дядо, не за друго!
Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 12:43 pm
nara
Регистриран на: Сря Мар 25, 2009 10:18 am Мнения: 154 Местоположение: sofia
Закуската обикновено я проспавам, ако това се брои за спестяване...
Не обичам да се ограничавам и рядко го правя, почва да ме гложди отвътре после... Ако искам нещо и имам пари в мен си го взимам (понякога парите са за нещо друго ама...)
А най-много съм спестявал 200 лева преди години - като ме пращаха до магазина си удържах от рестото за разкарването
С част от парите по-късно си купих четирите книги от Песен за Огън и Лед така че... no regrets
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0
Публикувано на: Пон Ное 16, 2009 12:28 am
Fairy_Tail
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения