|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Пон Мар 02, 2009 9:48 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Master Oneal написа: Знам Офтопик sorry, но не се сдържах. Напълно си заслужаваше, шегата беше първокласна и изтънчена... Сори, но не се сдържах
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 5:44 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Аз бих била Бог на лошия късмет :] Такъв балък като мен няма. Also many others find their death around me. Всъщност дори когато седна в парка за една бира и скоро от околните пейки се изнасят всички хора Явно имам някаква аура.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако бяхте бог, то какъв бихте бил? Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 8:25 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Бог на късмета, без мене всички сте за никъде Жервоприношения ще си правя сам,някой не ме кефи - подхлъзва се и пада върху нож/брадва/кол/вибратор/нещо друго от рода. Сега ако някой тръгне да ми коли девици няма как,ще го покровителствам... А като ми писне от безсмъртието винаги мога да направя така,че някой карък да предизвика края на света
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|