|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
vegetosayajin написа: Ъм...държавата да печели О.о
Това значи че дилърите ще продължат да си продават,даже бизнеса им може да нарастне защото ще има много зарибени от легалната порция,които ще поискат още...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ти луд ли си?При положение,че се продава легално,дори и да не е легално да произвеждаш,ще има достатъчно че да няма дилъри брато...
А по-страшните са друга тема просто....
Последна промяна reefer-madness на Пон Окт 06, 2008 11:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
vegetosayajin написа: reefer-madness написа: vegetosayajin написа: Ъм...държавата да печели О.о
Това значи че дилърите ще продължат да си продават,даже бизнеса им може да нарастне защото ще има много зарибени от легалната порция,които ще поискат още...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ти луд ли си?При положение,че се продава легално,дори и да не е легално да произвеждаш,ще има достатъчно че да няма дилъри брато... Човек,не е така Ама няма причина да не си вярваш :>
Добре,ще бъдеш ли така добър да ми докажеш защо или просто ще си държим на своето?Щото и това го мога ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Пък нещо ми подсказва,че съм по-запознат...
Последна промяна reefer-madness на Пон Окт 06, 2008 11:55 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
reefer-madness написа: Super_Beast написа: Цитат: - тревата Е по-малко вредна от цигарите и има по-добър мирис абе момиче стегни се малко и не се изцепвай така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Е,кфо 100% си е вярно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Прочети си личното и не спами тслед всяко мнение ^^
молъ
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Super_Beast написа: Цитат: - тревата Е по-малко вредна от цигарите и има по-добър мирис абе момиче стегни се малко и не се изцепвай така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Май не тя се изцепи
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
victor_1988 написа: Може би мириса не го кефи. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Тревата винаги ми е воняла на лайна, с извинение...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
snookie написа: Super_Beast написа: Цитат: - тревата Е по-малко вредна от цигарите и има по-добър мирис абе момиче стегни се малко и не се изцепвай така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Май не тя се изцепи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ти па се намери да ми го каеш как смърди влизал съм в толко помещения дето смърди и от 2-те така че мноо добре знам за кво става въпрос...
и не тревата е полезна ако я пушиш макс 2 3 4 пъти в месеца ама всеки ден ако си драпаш ебем ти полезното.........
Последна промяна Super_Beast на Вто Окт 07, 2008 12:04 am, променена общо 2 пъти
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 12:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Belgarion написа: victor_1988 написа: Може би мириса не го кефи. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тревата винаги ми е воняла на лайна, с извинение... Са аз като абсолютно непросветения ще се обадя... Един приятел си отглежда - в саксията на нищо не ми мирише. И запалена на нищо не ми мирише... Явно аз съм повредения, ма със сигурност цигарите са по-вредни от тревата... Super_Beast написа: snookie написа: Super_Beast написа: Цитат: - тревата Е по-малко вредна от цигарите и има по-добър мирис абе момиче стегни се малко и не се изцепвай така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Май не тя се изцепи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ти па се намери да ми го каеш как смърди влизал съм в толко помещения дето смърди и от 2-те така че мноо добре знам за кво става въпрос... ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
В случая говоря за вредата...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|