Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 19, 2008 10:45 pm 
Аватар

Хахахахха.Колко се радвам, че пиянските ми години свършиха.Доста се наливах на 15,16... :? Сега вече энаеме кое ни понася, кое не, колко ни понася....Алкохолът е удоволствие от което няма да се откажа.Просто човек трябва да се научи да го практикува.Minus, душице, каэваш че повече няма да блиэнеш алкохол.Ами не си прав.Как да ти обясня....Представи си крехък телешки стек и чаша хубаво червено вино, от което отпиваш бавно и се наслаждаваш на всяка глътка или пък бяла риба и чаша бяло вино или пък в най-големите студове семейството се събира и се топли с греяна ракия с мед. :love: Или в някоя много специално вечер, като пукне шампанското...Или в големите жеги студена биричка.Не случайно са иэмислени тия работи.Не се откаэвй съвсем! :!: Молим ти се, стегни се, не се наливай, това не е целта на пиенето!

Whatever doesn't kill you simply makes you stranger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 19, 2008 11:41 pm 
Аватар

Имаше алкохол.Имаше много алкохол.По 1но време имам спомени как лежа в няк'ъв ъгъл.После помня,че ми даваха да пия сок от кисели краставички,от което се издрайфах в последствие,отвратително е т'ва,ей! >.< Ениуей...Т'ва помня в общи линии /:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 8:05 am 
Аватар

На 24 май. Бях 4-ти клас. изпихме по няколко бири ама то беше достатъчно :roll:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 10:55 am 
Аватар

лол...Пиандета оО""

Аз не пия алкохол...единствените няколко пъти, през които съм близвала нещо с висок градус са:

- когато баща ми за пръв път ме накара да пия уиски "да съм видела какво е" - не ми хареса
- На някой празник по 2 пръста 3 нещо...(изключвайки вино, 1чаша я пия 1 вечер или нещо от сорта оО")
-на 1 екскурзия с класа, където пробвах да видя какво е да се напиеш...е, подпийнах, не ми стискаше съвсем да се натровя : виеше ми се свят, не ми беше смешно, чистих масата, която беше само в боклуци и фасове и ме беше гнус да седа до нея, бях гладна и на няколко пъти отскачах до моята стая за провизии...вярно, залитах, не можех да ходя в права линия и изпонастъпих доста крака...но нямаше го повръщането и "белите петна"(като си легнах ми беше малко кофти, но само до там...след 10 минути спах като заклана)

За тези, които обичат алкохола, или се павят на големите пиячи, смятам, че е тъпо да се правят на свине и трупове, па после да се фукат кой колко дена е повръшал..Алкохолът е удоволствие, не начин да се осоереш и да станеш за смях...да се превърнеш на жалка картинка и подобие на нещо, което не си.

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 11:50 am 
Аватар

ооо... първото ми беше 9ти клас май. всъщност най-гадното - не повръщам оттогава, дано не ми се случи никога пак :) преди това като бях пила, се бях напивала, ама не грозно. тааа една вечер спах у приятелка и решихме да си вземем текила. иии взехме си ние текила и аз си я пиех спокойно и по доста. докато в един момент вече не си спомням какво ставаше - а и не знаех кога да спра. и си спомням как въртеливо отидох в тоалетната и... клекнах до нея, за да драйфам. иии така. после нещо реших, че трябва да мия пода, така че мих. мн се притеснявах другото момиче да не ме види, после й се извинявах, а чак на следващия ден разбрах, че тя всъщност нищо не е разбрала, което беше добре :) после си легнах и помня как и преди да заспя, и в гадните ранни часове, в които се събуждах, и най-накрая сутринта си мислех единствено 'искам да ми мине, искам да ми мине, искам да ми мине...' :D на сутринта се наложи да допием малкото останала текила и помня как ми стана гадно и си казах, че няма да пия толкова много - класика! всъщност пак пия толкова, но вече държа повече, така че не се напивам така. това е цялата идея. тази случка ме накара да не повръщам повече :drop:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 12:43 pm 
Аватар

@snookie -- тва че пия, не значи,че постоянно се наливам ;) От РДто на брат ми твърд алкохол не съм пила (преди над месец значи), бира сиг от поне над половин месец също ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 1:24 pm 
Аватар

K i v a. to Last написа:
@snookie -- тва че пия, не значи,че постоянно се наливам ;) От РДто на брат ми твърд алкохол не съм пила (преди над месец значи), бира сиг от поне над половин месец също ;)

Е ти си голяма героиня, няма що...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 2:42 pm 

Примерно първо напиване ---> http://www.vbox7.com/play:3b3e3ad3

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 3:35 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
...Алкохолът е удоволствие, не начин да се осоереш и да станеш за смях...

Цитирам Godsmack:
"Абе,така е,ама трябва да се омажеш няколко пъти,че да го разбереш"
Иначе,да,права си ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 3:45 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
За тези, които обичат алкохола, или се павят на големите пиячи, смятам, че е тъпо да се правят на свине и трупове, па после да се фукат кой колко дена е повръшал..Алкохолът е удоволствие, не начин да се осоереш и да станеш за смях...да се превърнеш на жалка картинка и подобие на нещо, което не си.
Защо мислиш че се фукат?
Смисъл темата е за първо напиване,не разбирам защо приемаш това което са писали хората за фукане.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 3:47 pm 
Аватар

CemeteryGates написа:
Shadowcat написа:

Цитирам Godsmack:
Иначе,да,права си ^^

Хах да и тва е вярно... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 4:16 pm 
Аватар

CemeteryGates написа:
Shadowcat написа:

Цитирам Godsmack:
Иначе,да,права си ^^

Да така е ,трябва да се `омажеш` няколко пъти, за да си усетиш възможностите, но тъпото е, че на някои не им пука и всеки път се правят леш, а аз с такива хора на една маса не ща да сядам.

едит:а относно мен не искам да изпадам в подробности, защото това беше най-унизителната вечер в живота ми(макар че компанията бяха само някакви `животни` на които аз изобщо не им правих впечатление, дори ми се кефиха мамицата им). бях 9 клас(тва колко години правеше ?) И от тогава(сега съм 17) никога не съм се ликвидирала и не смятам да го правя :)

Последна промяна inc на Вто Ное 18, 2008 1:31 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 5:04 pm 
Аватар

ми беше около коледа в 7-ми клас направих се на животно и се варгалях по снега около даскалото беше яко :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 8:45 pm 
Аватар

хах ами бях в четвърти клас и бях при баба и при дядо (абе бехме си се събрали цялата рода ) и ше варим ракия, обаче стана така, че останахме само аз и майка ми и то тръгна да тече нещо от чочура. и ние почнахме да опитваме: м тва не е ракия, тва не е ракия и така докато не разбрахме, че е потекла ракия вече. после аз над кофите с ракията и душках изпаренията. така яко се бех напила. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 20, 2008 9:01 pm 
Аватар

ами все още нямам напиване

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]