|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 10:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Преди време трнирах и се биех от време на време, лошото е че налетях един път не на когото трябва(по-скоро на мен ми налетяха ,аз не бях виновен в случая) и оттогава не съм се бил. Има няма 2 години вече
По принцип не налитам първи ,но не отстъпвам ако ме нападнат въпреки че съм 70 кила(ако не са много де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Като се напия се забивам с момичета, не ставам агресивен.
За по-големи кютеци зависи с кои приятели съм излязъл на кръчма или диско - с едни от люлин се е случвало да стане бой, но те са доста едрички, а и двама обикновенно са с газови пистолети, като излизат.С някои от старата ми гимназия обикновенно сме по-спокойни и до сега не сме се били.
Отговорът ми "Не"
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 11:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Егати какви сте скучни. Аз постоянно виждам индивиди, които си просят боя дори само с вида си. Или пък погледа си. Но пък, от друга страна, е много по-голям кефа да се изгавриш вербално с тях, пък и е по-трудничко, освен ако не си попаднал на пълен кретен.
Но най ми е кеф да предизвиквам някой да ми тегли боя. Не че се случва често, напротив, но е забавно. Особено като са двама и си мислят, че има значение. Или като е някой як и стегнат, решил, че като съм умерено закръглен означава че съм и бавен.
Но като цяло не. Много усилия, малко резултати. Ей така - за разтуха, някой път, що не...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11048.gif) |
Bastion-san |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 10:10 pm Мнения: 28 Местоположение: u nas
|
mnogo ma marzy za tva ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif) si go podminavam
_________________ If YoU WanT TO BE PiqN,DrinK RakiQ NoT AriqN
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|