|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-красивата кола на света, според Вас Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 12:05 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Намирам я за доста симпатична
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 1:03 am |
|
the_real_maniac |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
asa11 написа: x2 Аз бих казал , че самият Lancer X е красива кола. Kарал съм Mitsubishi Lancer X (чистата версия, не Evo) на тест драйв, усещането е незабравимо. Особено как ускорява. Мога само да си представям какво прави Evo-то.
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-красивата кола на света, според Вас Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 7:56 am |
|
Pres |
|
|
|
оле не, дрогираният пак пише (но този път по-нормално) за момента най-много ми харесва Embolado-то, невероятен concept
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-красивата кола на света, според Вас Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 10:34 am |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
не е да съм авроманияк ама ето и моите : Не за друго, много готино се кара, количка от лунапарк на пътя Учудвам се че никой него е споменал досега(казват че и той е кола ) М'чи как за ся са тва
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|