|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 6:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
dream_dragon написа: Много хубави... agreed on that one ^^
но за мен е нещо много сериозно вече 2-ра година ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 7:26 pm |
Naku |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Любовта е нещо прекрасно докато си влюбен и докато ти отвръщат... Като ти разбият сърцето... вече става нещо глупаво. Не е ли така? Да обичаш е чувство, което не може да се опише... Макар аз да твърдя, че никога не съм се влюбвала до толкова. И да съм казвала "Обичам те!" преди... то не е било истинско. Първия човек, на който го казах... хм, да страдах половин година, но релно го казах, защото той го каза пръв... почувствах се задължена. Втория път беше отчаян опит просто да имам връзка, не ме интересуваше човека, а идеята да си с някого и да казваш тези думички. Особено когато ми мина... хм... месец преди да свърши връзката... От по-рано беше ясно, че е безнадеждно и месец преди окончателния край... беше ми минало. Не страдах... Смятам, че "Обичам те!" са просто две думи, изгубили своя смисъл. Нашето поколение, а и това след нас... не знаят, че наистина трябва да го почувстваш преди да го кажеш. Казват си обичам те на първия месец... и после? С любовта се свършва месец по-късно, а след седмица се появява ново гадже. Научих, че за да го кажеш трябва да си сигурен в себе си, но и в другия. Не може да кажеш на някого, че го обичаш, а той да те гледа безразлично. Какво обичаш? Кукла? Трябва да усещаш чувствата на другия, да знаеш, че както ти го искаш в живота си, така и той те иска... да усещаш, че ако не любов, то поне изпитва нещо топло и привързано към теб... Това е нещо, което научих сама, по трудния начин... и се опасявам, че всеки трябва да го научи от собствения си опит.
ПП: Секса е част от любовта... Любовта се базира на нялко неща: сексуално привличане (желание за репродуциране), разбиране на мислите и чувствата на другия, съвместимост на характери. Каквото и да си говорим... Думите "Обичам те!" са оправдание да бутнем някого под камбанния звън и сватбената музика... после да спим с него без предпазни средства и да си родим... едно-две-или повече отрочета. Да... Човекът е животно, на което в гените му е закодирано да избира най-хубавия индивид от другия пол... да се сношат и да имат поколение. Колкото и да не искаме, животът се свежда до продължаването на човешкия вид и до инстинкта на човешкото същество да пръска гените си насам натам. (В тоя ред на мисли... хората не са моногамни... Някой днес е най-добрия индивид от противоположния пол, но после вече не е. Да и говоря за преставането да бъдеш плодороден.)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 7:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Belgarion написа: Кво се праите ве, любовта е шибана глупост доказана че е такава от хилядолетията история на човешката цивилизация ![:mm:](./images/smilies/mm.gif)
Виж са има и друго нещо... "Guns don't kill people. People kill people"...
Оттук нататък...
Тва дето "Нигра" го каза, че децата не различават секса от любовта... Всички деца постоянно мислят за секс... Не е "тъпо", просто така ни е устроен организма. Но пък тва че постоянно ни е "на кокалче" ![=))](./images/smilies/=)).gif) не значи, че нямаме компетентно мнение по въпроса...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 8:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Цитат: . Тоест тези две думички... не означават нищо сериозно в 80% - 85% случея при младото население под 20 години. Това е само предположение, но смятам, че съм близо до истината.
Близо до истината?Пич това си Е самата истина!И въпреки всичко чувството е приятно,както казах изпитвал съм го и е коренно различно състояние на емоцийте,под различно имам в предвид нон лигав статус.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16371.jpg) |
Nigra |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
snookie написа: Тва дето "Нигра" го каза, че децата не различават секса от любовта... Всички деца постоянно мислят за секс... Не е "тъпо", просто така ни е устроен организма. Но пък тва че постоянно ни е "на кокалче" ![=))](./images/smilies/=)).gif) не значи, че нямаме компетентно мнение по въпроса... От личен опит ти говоря.И аз съм поствал абсолютно същото, което си написал ти по-горе преди години.Повярвай ми, вие не сте влюбени в човека, а в самото чувство любов.Вие искате да сте влюбени, ако ме разбираш.
_________________ insert-generic-anime-pic-here
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 10:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Nigra написа: snookie написа: Тва дето "Нигра" го каза, че децата не различават секса от любовта... Всички деца постоянно мислят за секс... Не е "тъпо", просто така ни е устроен организма. Но пък тва че постоянно ни е "на кокалче" ![=))](./images/smilies/=)).gif) не значи, че нямаме компетентно мнение по въпроса... От личен опит ти говоря.И аз съм поствал абсолютно същото, което си написал ти по-горе преди години.Повярвай ми, вие не сте влюбени в човека, а в самото чувство любов.Вие искате да сте влюбени, ако ме разбираш.
Абсолютно.Като се има предвид ,че ще живееме примерно още 3 пъти по тези години които сме сега, житейския ни опит може да се каже ,че е хммм 0?Просто сме още твърде "зелени" за да можеме дори и да определиме понятието любов.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 12:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
То на мене много ми се иска...
Но тва е друга тема
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Относно любовта май трябва да се открие специална дискусионна тема. Аз пък един път съм се влюбвал откакто се помня като човек(преди това бях животноо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и ме държеше няколко години от (14-18годишна пъпка период). Ми сорка след това само увлечения. Ако нещо дрънкам offtopics дълбоко(чак отвътре ми иде, puke puke puke) се извинявам, но май исках да кажа, че всичко зависи от самия човек. Дали ще е глупост, която ти идва като нужда от сутрешно кафе или незабравимо рядко преживяване си зависи от ...некой си, например факсовете отгоре ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|