|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 8:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1124.jpg) |
TheUnknownOne |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 11, 2005 4:36 pm Мнения: 1189 Местоположение: Sofia City Zone of B5
|
Както и с аватара си, така и с ника си мога да се похвала че това ми е оригиналния ник... от преди сигурно 8-9 години, и никога не вярвам да го смена, защото ми е много сантиментален...
Получих го така...
Once upon a day...
Влизам си аз в първото квартално клубче да играя.... Куейк 2 или Син, не помня, но мишката ми беше обърната... и аз като най голямата ламя непипвала дотогава комп. извиках "Шефеееееее обърната ми е мишката..." и той каза "Ми обърни си яяяяяяяяяяяя...."
и аз се почудих, и си обърнах мишката буквално, ама тогава ми се обърна лявото и дясното при корто аз казах "Шефееееее...." но не успях да се доизкажа защото последва луд хилеж от страна на шефа... при което някой е обърна и каза "Кой е тоя бе ?" и шефа каза "Тоя е...... Незнайния" и оттогава си го преведох така и не съм го пипвал...
Едит:
Да, това ми е ника в мирк и във всичко в което съм регнат, а ако лимита е 12 букви, (защото ника е 13), ползвам TUO_BG
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Из форумите съм си или Mephistophel,или Mephisto.
А от IRC...хех,ще кажа само регнатите:
Raziel_bg (най-често съм с него)
Meier_Link
Gennosuke
Shinta
Dr`Tenma
Cyber_Shell
Bijinesupaatuna (този ник си има много готина история,някой път може да я разкажа)
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 7:46 pm |
![Аватар](http://www.free-tattoo.com/tattoo/kanji-tattoo-chaos.gif) |
Rukia-San |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
AnnAthiA в аниме.лудост
Alexiel-Sama в ICQ
Rukia-San тук
rukia_san в Skype
Засега обаче всички от форума ми казват или по име, или просто Рукиа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=266.jpg) |
pashka |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
лелеееее о6те не съм спамила тук ,а ина4е из нета може да бъда сре6тната само о6те като....
pashka_ashka
_________________ -___-'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 9:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=103.jpg) |
Sparkle |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 29, 2005 10:03 am Мнения: 331 Местоположение: In The Dream World Where Everything Is Possible
|
Ами където видите:
SparK
Sparkl3
Sparkle
SparkiE
съм аз ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Всички ме знаят така ... това е така да се каже gamer-ския ми ник
_________________ Music is my escape from reality...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|