|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 12, 2008 10:48 pm |
 |
bloodsongg |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
малки, гадни буболечки .... like fear 'em....
@Akuma-kun да се озовеш с Бел по боксерки с нож и вилица и налудничив поглед се1 гледа "tentacle rapes a loli" hentai в заключена стая.... останалото ти е ясно лайк ....
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 13, 2008 12:55 am |
 |
SasUke_NarUto |
|
 |
|
Страх ме е ... е то не може да се нареше точно страх ...
Страх ме е от високото.Незнем защо, но като се кача на летвата в училище и краката ми започват да треперят.
Но всъщност не се страхувам ... изглежда не го осъзнавам.
Естествено ме е страх и от самата мен.
Понякога толкова много се ядосвам,че нз какво мога да направя ... трудно е да се контролирам.Понякога просто искам да разбия муцуната на дразнителя ...
И аз съм една добричка с всички и накрая ... лошо ще стане.
Най-големият ми страх (шегичка) е да си мисля че сънувам, а всъщност да съм будна.Веднъж така стана ... Доходи ми се до тоалетната, пък аз си мисля,че все още сънувам и ... нали разбрахте ....
Не ме е страх да умра.Преди 2-3 години много ме беше страх от това.
Като се замислях над това какво ще се случи с мен след като умра и направо .... стрес xD Ама сега ... нямам проблеми с това.Каквото ще да става.
Страх ме е и от това нещо лошо да се случи с родителите ми и батко ми ... него най си го обичам ^_^
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 13, 2008 2:11 am |
 |
bloodsongg |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
kimera написа: bloodsongg мойто момче...а вече не те ли е страх от мен.... 
нях... ти си мила какичка мен не ме е страх ^^ да .... ааа ето още един преодолян страх (аз бях в неделя с голямата група ама .... ме беши срам ти кажа хай  ) омг сори за спама....
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 18, 2008 4:36 pm |
 |
Ayumi |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 16, 2008 9:42 am Мнения: 172 Местоположение: Shinjuku station
|
ае, хора - я се осъзнайте - как може да ви е страх отнещо толкова малко??
по-скоро паяците тр да ги е страх от вас
(всъщност четох, че страхът от паяци възниква при порастването на децата, и е по-често срещан при момичета, като че паякът като нещо космато беше символ на мъжката потентност и затова момичетата ги е гнус и страх от паяци)
_________________ "strange but not a stranger"
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|