Дата и час: Сря Фев 19, 2025 5:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Подходящата половинка - как и къде
МнениеПубликувано на: Нед Май 23, 2010 2:31 am 
Аватар

за сега не я търся, защото не ми се заробва със сериозна връзка.Имам някой непретенциозни критерии.
1.Да е красива(нормалното красиво не няква звезда)
2.Да е умна(не тъпа путка и до там)
3.Да има чувство за хумор(на моето или по-голямо ниво)
4.Да е способна да ме накара да млъкна(аз съм от тия дето винаги имат кво да добавят)
5.Да е човек на изкуството(като мен, с такива се разбирам най-добре)
6.Да е мечтателка(но не отвеяна и загубена)
7.Да е разкрепостена.
8.Да има хубава усмивка.

Ето това е половинката която искам след 5,6 години.

ПС - знам, че ще е трудно да си намеря момиче точно с тези качества, но поне да е нещо подобно :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 23, 2010 10:25 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Angel Sanctuary написа:
впрочем варианта "Определяне на подходящата половинка чрез изчакване." го прочетох като "Определяне на подходящата половинка чрез изчукване." и се замислих защо няма такъв вариант xD

А трябва да има,наистина.
Може човек да не се влюби от пръв поглед ,а от първо йебане,знаеш ли...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 5:29 pm 
Аватар

Противоположнстите се привличат - това важи само за да задоволим любопитството от страна на неизвестното и чуждото. Всъщност колкото по-еднакви убеждения, идеологии и интереси имат двама, толкова повече биха си паснали.
И все пак...колкото повече разчитаме на критерии толкова повече изграждаме някаква идея за перфектният идеал...а такова нещо не съществува. Няма перфектен човек. Няма ни едно човешко същество, чиито характер да не се намери нещо, което да не се впасва с даден идеал. Няма някой, в когото да не можем да намерим поне един кусур...
Ако случайно се намери някакав подходящ индивид, то ще е най-много близо до представата ни за идеал, но никога на сто процента. Ако се появи някои достатъчно близо до този идеал, то сърцето ни ще сигнализира един вид и ще разберем. Така мисля аз.

petarvladikov написа:
...понякога чакането боли :?

Повече боли да срещнеш и пробваш с НЕподходящият човек, но чакането не е гаранция, че го намерим.
Човек трябва да търси и ако е твърдо убеден в това трябва да бъде готов да плати цената за това. Каквато и да е тя.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 24, 2010 10:07 pm 
Аватар

Това пък за противоположностите е уникална глупост.Как може като слушам метал и рок да ме привлича няква фльорца,която слуша чалга :lol: Колкото повече общи интереси имат 2мата толкова по-добре примерно музика,нощен живот,пушене,всякакви общи дейности или професионална ориентация и т.н.
Иначе човек ако не търси няма да намери.Нали така беше поговорката - "който търси - намира".Кофтито е,че дори и да намериш някой,който е създаден точно като за теб пак може да не станат нещата поради някои причини :?

elvenom написа:
petarvladikov написа:
...понякога чакането боли :?

Повече боли да срещнеш и пробваш с НЕподходящият човек, но чакането не е гаранция, че го намерим.
Човек трябва да търси и ако е твърдо убеден в това трябва да бъде готов да плати цената за това. Каквато и да е тя.

Много правилно.Всеки си е патил малко или много от тва,че се е занимавал от любопитство с някоя/някой ,който не е за него.

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 12:48 am 
Аватар

Мбреййй, много специални сте били всички тук, бе?! Какви са тия изисквания все едно сте престолонаследници на Обединеното Кралство?! :thumbsdown:

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 1:23 am 
Аватар

Години: 17
Ясно :pokey:

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 1:33 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

В днешно време децата имат бая опит :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 25, 2010 7:09 am 
Аватар

Смятам, че тези, които твърдят, че е по-добре да си с някой със сходен характер, мислят доста повърхностно и са най-вероятно без много опит.

Ако половинката ти е човек с различни вкусове, това може да породи не по-малко хубави моменти, даже бих казал повече. Защо? Защото ако харесваш/си влюбен/обичаш (това са и етапите, през които ще преминеш, най-вероятно) даден човек, то ти ще искаш да знаеш повече за него, съответно ще пробваш от нещата, които ти предлага. Кажи го размяна на опит. В началото може и да не си пасвате чак толкова, но в последствие ще се настроите един за друг. По този начин хората са по-склонни да правят компромис, а именно това е в основата на всяка здрава връзка. Тези, дето бяха писали, че трябва да си с някой, с който не се караш... къде го има тоя филм? На бас, че е немски :lol: Ако двамата имат сходни вкусове, от сорта на музика, филми, книги, е по-вероятно да ходят не повече от 3-4 месеца. После бързо ще си "омръзнат".

Пропуснах да спомена, че единственото нещо, с което не трябва да влизате в конфликт в една връзка, са собствените ви идеали. При вариант, че любимият има сходни, то повечето случаи те са достатъчни и работата е "опечена", независимо от характерите.

Do or do not. There is no try.
The words of truth are always paradoxical.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 26, 2010 9:24 pm 
Аватар

Аз вярвам в подходящи половинки, истинска любов,...
Наистина вярвам, само дето не се числя към множеството. За мен такова чудо няма! Аз съм заблудена овца :lol: Затова и не мога да отговоря на останалите въпроси :confused:

МнениеПубликувано на: Сря Май 26, 2010 9:38 pm 
Аватар

Self Hating Youngster (SHY)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 12:43 am 
Аватар

Добре....Ок за мене една намирането на перфектната половинка несъмнено изисква време.И винаги ще се натъкнем на неподходящият човек със сигурност!Важното е да намерим този с който най много си подхождаме духовно. Не случайно хората са казали "липсващата половинка". Това че "противоположностите се привличат" по скоро може да се интерпретира като "нещата които на нас ни липсват ". Разбира се обаче половинката ви трябва да притежава общи черти с ваште,иначе как бихте могли да споделите щастие и тъга заедно? Ааа и още нещо- ще разберете един човек какво представлява и какъв е найстина само когато заживеете с него или попаднете на подходящата ситуация :ying: Защото нали знаете че Любовта е сляпа(това и сам съм се обедил)!

П.п в момента съм сам :( и си търся половинка,но просто там кадето уча такава НЯМА! :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 4:05 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

за закона за всемирната гадост нали сте чували....той е първото правило при намиране на подходящата половинка
Тръшкате се, че сте самотни, писнало ви е от навлеци/безмозъчни и безскрупулни кифли, в един момент цъфва лъч надежда отнякъде....първоначално скептични, след тва почвате да храните някаква надеждица, някои по-преебани хора успяват и да забаламосат обекта на желанията си, някои докарват връзки, обикновено няколкомесечни, други още по-преебани хора и няколкогодишни. И изведнъж се оказва, че дръвникът/скочубрата, с която те се забъркали или са ментално обременени и са успяли достатъчно дълго да го крият от вас така, че ,в резултат на времето дето сте прекарали заедно, да започнете наистина да си блъскате главата в стената от отчаяние и разочарование, или решават, че са си поиграли достатъчно и след цялата ви прекрасна история е време за подмолно изритване отзад. Не чак толкова преебаните след изцепка на съдбата тип "абе намерих го, ма той/тя няма да ме намери" разбират, че си губят времето и се сдухват още повече. Като цяло, всички започват да се затварят все повече и повече в себе си, уж предотвратявайки всеки следващ опит на съдбата да ги прецака отзад. Всъщност тя вече ги е преебала. Щото или губят смелост и желание наистина да докопат нещо свястно или стават коцкари/кучки, за които любовта се класира като цел някъде след загубата на крайник, а.к.а. на дъното на класацията.
Изключения на това правило познавам няколко - една двойка, която е толкова наивна и детинска, че сигурно живота ще ги тъпче много здраво, но само тва, че са се намерили ще им е силата и съм абсолютно убедена, че няма да оцелеят една седмица един без друг и няколко случая на средновековен романтизъм, които днес биха били толкова лесни за намиране колкото и жив динозавър.
Всичко останало рано или късно ще замине под ножа.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 01, 2010 5:06 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Zangetsu написа:
P.S. KISSSY, I will personally SLAP you, if you don't pull off a smile RIGHT NOW! :eyes:

крайно неразумно. Набрала съм на съдбата, а ти е изглеждаш толкова издръжлив като нея :lol: <--- here, I'm laughing

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 01, 2010 5:16 pm 
Аватар

Zangetsu написа:

Познавам не малко двойки, които са заедно от години (5-10), без значение през какво са преминали.

А щастливи ли са ? Обичат ли се ? Защото това ,че са заедно не означава нито едно от тези неща... :wink:

Мислех да не се "изсирам" по тази тема ама не се сдържах...уви...Значи независимо какво си мислите...в кви генджуцута живеете...ПЕРФЕКТНА ПОЛОВИНКА НЯМА!!!! Има хора,които обичаме и такива,които не обичаме чак толкова.. сичко друго е ала-бала bullshit. Когато обичаш некого с цялатаси душа не ти пука колко неперфектен е той...защото е твойта любов..ако и той те обича достатъчно, можете да се ожените и да си гледате живота... :drunk: Всички други критерий и идеи ограничават..замислете се като се влюбите дали ви пука възлюбение колко е хубав или умен или богат...МИ НЕ..защото точно тогава той е перфектен..All YOU NEED IS LOVE! :peace:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 01, 2010 6:08 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Когато ВИЕ ги намерите, тогава ми се обадете :lol: Тва е цялата идея. Познати всеки ще има, и аз имам, въпроса е, че няма как да бъда абсолютно сигурна, че винаги ще са заедно. Никой не може. Виждала съм прекрасни връзки да се разпадат от невероятни неща, само защото са били в най-невероятни обстоятелства. Като се нагледаш на такива неща, вярата ти малко или много почва да се разклаща. Ако примерно някой тип който си е изживял живота с жената до себе си и ми каже, че перфектната половинка съществува - е те тогава съм склонна да повярвам :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]