Пак леко си се разминал, но не променя факта, че е адски шибано положение.Колкото до въпросния - НЯМА човек който да не остава сам за поне 10 мин на ден.Дори да иде до супера би трябвало да го е страх в момента и ако само седи в тях държиш звънеца докато не отвори щом отвори 2-ма твои (криещи се до вратата от шпионката примерно) го хващат и ти мисля можеш да го благословиш едно хубаво, че даже и да преровиш апартамента му за твоите неща.Easy win.Но ако толкова много неискаш да го счупваш само едно ще ти кажа - веднъж направил ли го е пак ще го стори.Няма значение дали ще е след година или повече, но щом е намазал такива пари толкова лесно НЯМА как да не ви помисли за наивни при положение, че не го обвините/заподозрете.А може и да го следиш защото той тези неща трябва да ги продаде на някое от аверчетата му пък тогава прай кфото си искаш.Мен са ме обирали 3 пъти 2 от тях зеха телевизора + компютъра така че няма какво да кажа повече.
_________________ Боже Господи...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 10:16 pm
IcyTiger
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 8:02 am Мнения: 1051 Местоположение: Софийска лудница.
Еми като знаеш кой е , аз на твое място взимам кърпата , бокса , 2ма приатели и после го посештавам в болницата и го питам "кво ти стана бе..." такива ги мразя и аз съм ги хващал 1 цигани да ми крадът от мазето , гледам ги и взимам 1 тръба ги смазах от бой и после в моя блок не се върнаха... ако не прибегнеш до полиция това е единствения друг начин. А отностно предложението да го ограбиш , според мен ако го направиш няма да си по добър от него ти си решаваш. Но това ми е моя съвет , не оставяй случая така иначе ще се повтори този път с компа и по ценни вещи.
Абсолютно същата ситуация с леля ми и апартамента им. Знаеш к'во му се случи на съседа Братчедите с още 2 - 3 приятелчета го хванаха една вечер и го накара да си изплюе зъбите.
Публикувано на: Съб Ное 22, 2008 12:54 am
erfo
svetae pulen s konликни и няма да ке оправи скоро колкото и добре да си развит отново ще има такива неща ,хубавото ече времето не спира и раните се заличават
и абоигените и индянците имат проблеми и хората от някой метрополис също така че шоу не се прави без актиори ,необичам крадците не обичам иполицията ама сво а се прави
тоя педал 100 % някви бижутери около вас е продал нещата я се огледай питай такъв кой е продавал тва еди кво си и ето ти доказателството за пред рпу-то.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения