|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 10:02 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Zaknafein написа: йо~ тоя дървар кога е направил 4000+ мнения (бяха ок 2000 преди време)
Ми явно имам много лични мнения
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 1:32 pm |
|
Jojo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
|
еми умишлено почивка не съм си налагала примерно лятото като отида на село или на някаква почивка и като съм без форум, без комп и без нет усещането е друго,защото все едно отдаваш вниманието си на нещо друго (пък и мозъка си почива от цялата информация,което минава през главата),а на село си е спокойно.Е вярно е,че после като се върна и целият форум ми свети с нови теми и мнения или се чудя''аве новият епизод на кое аниме още не съм си свалила'',но човек бързо се приспособява пък и факта,че деля компа със сестра ми и това,че не винаги мога да влизам за колкото си искам в нета, също ми помага да си почивам. Разбира се, че можеш да си паузираш форума и то за колкото си искаш^^ но уви не мога да си паузирам дните да српат да минават или часовника да спре да върви ; )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 12, 2008 1:22 am |
|
Red Nasmish |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2007 5:00 pm Мнения: 103 Местоположение: Nevermind
|
Любопитното е, че при вен има три възможности:
1. Влизам постоянно и през 20 минути и съм в течение със всичко, което става.
2. Влизам по веднъж на високосна и само чета хочти без да пиша (в момента съм така)
3. Въобще не се сещам да влизам с месеци.
Трудно е да си върнеш старите навици. Въпреки това не съзирам разлика. Като юзър, престоя ми във форума е аналогичен на това да пусна random епизод на аниме/ PC game / заръфам книга / etc.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 22, 2008 2:43 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
5000 надминах...
почивка...
доооо...
а бе 2-3 седмици...
ще видя...
ОЧАКВАЙТЕ МЕ...
Оттеглям се на творческа почивка за благото на добрите ми успехи в училище, психическото ми състояние и психическото състояние на потребителите от форума. През това време - събота, 6 на попа...
В случай че решите да ходите на срещи - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - аз ще съм там
Айде... на другите - ще си пишем след един месец...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 22, 2008 3:25 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
че аз съм така от 2 години вече xD ден и половина тука, половин месец липсва XD
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 22, 2008 4:56 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Belgarion написа: почивка ще си дам като мина 10 000 постоянни поста
никаква почивка докато не пуснеш тема с it's over 9000 анала снимки.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|