|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8391.gif) |
TORANAGA |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 11:53 pm Мнения: 706 Местоположение: Mushroom forest
|
Lone Wolf написа: TORANAGA написа: Пфффффф пълно е с ограничени хра в българия продължавам да се убеждавам.Щял си да се пристрастиш,щял си да минеш на по твърдо на бабами шутката.Тоя кумонизъм ни е ебал мамата навремето и са няма управия.Тука по скоро да легализират синтетиката и без тва е по-евтина в момента и по лесно се-намира.Тая тема може много да се дикутира но не приемам мнинието на някви тинове които се образоват о телевизията или това дето са чули от мама и тате.Ако беше вредно и водеше до упадък едвали щеше да е легално в Холандия не мислите ли. Аплодисменти.Дръпни един масур послучай това и не се взимай насериозно.Имал съм възможност и са ми предлагали нещо много повече от трева.Въпрос на избор.
Въпроса не е каво ти предлагат трябва сам да знаеш какво можеш да правиш и какво не.Са няма нужда да се си мериме "пишките" въпроса си е на личен избори и дали това ще попречи на живота ти и ще навреди по-някъкв начин на хората около теб.
_________________ It is a good day to die !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:51 pm |
![Аватар](http://kartinki5.hit.bg/kak%20da%20e2..png) |
Android |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Lone Wolf написа: TORANAGA написа: Пфффффф пълно е с ограничени хра в българия продължавам да се убеждавам.Щял си да се пристрастиш,щял си да минеш на по твърдо на бабами шутката.Тоя кумонизъм ни е ебал мамата навремето и са няма управия.Тука по скоро да легализират синтетиката и без тва е по-евтина в момента и по лесно се-намира.Тая тема може много да се дикутира но не приемам мнинието на някви тинове които се образоват о телевизията или това дето са чули от мама и тате.Ако беше вредно и водеше до упадък едвали щеше да е легално в Холандия не мислите ли. Аплодисменти.Дръпни един масур послучай това и не се взимай насериозно.Имал съм възможност и са ми предлагали нещо много повече от трева.Въпрос на избор.
Който каквото е направил си е негова рабова. И ако е направил грешен избор, сам си е виновен - нека мре....
Така че не се измъкваите с това, че от нея се минавало на по-тежко.
Но като цяло - не на пушенето (каквото и да било) - глупаво е.
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 9:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7850.gif) |
dop3 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 11:36 am Мнения: 275 Местоположение: Евангелион
|
Creator4o написа: dop3 написа: мога да го кажа само тука изчел съм доста изпробвал съм доста (не и хероин кока и лсд) да не говорим че баща ми по случайност е от ДАНС и от него знам много неща. се пак 50% от случайте който разследва са за наркотици. опита на страна той е последен в този дискусия Копеле , дедо ми е космонавт ! Баба работеше за ДС ! Ти нищо не знаеш !
брато или си много тъп или си гадна друсалка останал с достатъчно мозък колкото да ползва клавиатурата + POWER бутона на кутията
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 10:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
TORANAGA написа: Пфффффф пълно е с ограничени хра в българия продължавам да се убеждавам.Щял си да се пристрастиш,щял си да минеш на по твърдо на бабами шутката.Тоя кумонизъм ни е ебал мамата навремето и са няма управия.Тука по скоро да легализират синтетиката и без тва е по-евтина в момента и по лесно се-намира.Тая тема може много да се дикутира но не приемам мнинието на някви тинове които се образоват о телевизията или това дето са чули от мама и тате.Ако беше вредно и водеше до упадък едвали щеше да е легално в Холандия не мислите ли.
Ано нееее...като се има предвид, че в поста ти има десетки грешки...не мисля, че имаш право да говориш каквото и да е за чуждото образование или упадък >< Да не говорим, че е смешно да говориш за това какво било легално в една държава и само на определени места и че това означавало, че не е вредно
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35.jpg) |
tutututututu |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 7:34 pm Мнения: 897 Местоположение: nadejda 5
|
Ishy написа: Естествено, че трябва да се легализира. Всеки има право да прави със здравето си, каквото си поиска. То и сега човек с малко желание може да си намери. Просто като се легализира ще има стриктен контрол на възрастта на потребителите.
да бе както е с цигарите и алкохола никога не съм виждал малолетен да пие или да пуши
Незнам дали съм за легализираното но определено мисля че в момента наказанието за една цигара е прекалено ако направят така че ако те хванат с някво малко грамажче да ти правят някаква нормална глова ще съм доволен. Добрата страна на легализацията е че почват да се пушат качествени неща а не друсани с какво ли не глави и подобни шитни.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Малко само да осведомя потребителите: - опиуми се използват още от времето на фараоните - разликата идва от това, че в миналото са се друсали с единствено и само естествени неща и само жрици и всякакъв тип хора, приближаващи се до божествата в почти всички езически - винаги ще съществуват - това дали са легални или не няма да спре тяхното използване - хора винаги ще трупат милиони в швейцарски банки от търговията с тях - има опиуми, които са легални - тревата Е по-малко вредна от цигарите и има по-добър мирис - легаризирането й в специални кафета като в Холандия е абсолютно възможно и всъщност ще вдигне като цяло цената й - няма да се употребява от дребосчета - по-точно достъпа им ще е затруднен - в Холандия тревата си я отглеждат или на втория етаж или в двора на кафето като имат право на определен брой растения - в България нищо не става както трябва, но защото и сме тъпи като нация и не можем сами да приемем нещо - смешно е да казваш дали ти пречи на личностното и мозъчно развитие - тя не може да ти унощижи наличните знания, но може да причини загуба на представа за време и да убие желанията за развитие - тук тя не е виновна, защото много лесно може човек с достатъчно душевна воля да се откаже или ограничи от каквото и да е - в Лондон, където се води нелегална и забранена, се намира готова свита трева в цигара, опакована в кутийка, както и опиума Салвия посред бял ден в магазини в центъра и тамошното Илиенци - Камдън Таун - тъпите са си тъпи и без трева и не може тревата да се обвинява за децата идеотчета. Сега аз отивам да си лягам и ви оставям да ме оборите или да ми кажете според тези неща, какво й пречи да се легаризира освен ограниченото мислене и мързела на ченгетата и министерството, които само ще трябва да наблюдават?
ЕДИТ : Абе хора/същества пафка се на улицата или в най-близкото дворче, което намериш и няма много хора. Тия простотии с криене са малко смешни. Даже и дилърчетата вече не се крият xD Какви са тези митове, които бълнувате?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
K4HVD написа: Досега не можах да намера едно смислено обяснение защо тревата тярбва да се легализира. Повечето мнения бяха доста постно опревергание на това "да не се легализира".
Еми щом казваш...ето аз ще се отзова скромно..
1.За да може да печели държавата от бизнеса с това,а не мутри под масата.
2.За да са по-информирани всички и да няма ситуация от типа "Забранения плод".
3.За да не те гонят ако като мен обичаш да си пофиш и да си релакс(някой тук беше написал нон-сенс от рода на тфа че като се били нацепили хората и излизали на улицата да праяят проблеми,тфа са пални глупости,тия проблеми ги праят 90% пияни чалгари)не пречиш на никой и следователно няма смисъл да си подсъден за 2-3 грама джоинт,не че ме бърка,ей ся ме проверяваха,но просто е тъпо.
И така идеята ми е че,тревата не е виновна за всичко,разберете го
П.С:Много се радвам,че има хора който не пушат,но въпреки това са със сичкия си!ty ppl,бях почнал да губя надежда ;P
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|