Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Бихте ли?
 Да.  13%  13%  [ 15 ]
 Да, дори съм го правил/а...  17%  17%  [ 20 ]
 Не  70%  70%  [ 83 ]
Общо гласове : 118

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:34 pm 
Аватар

Аз не бих скочил ей така ... пък и не съм много по насилието :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:38 pm 
Аватар

SayanMk написа:
...

Е да ама нали говорим за уан он уан все пак :lol:

А ве усещам че и двамата сме прави .. ама говорим за различни неща :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:51 pm 
Аватар

SayanMk написа:

Ние сме некво извращение на животинския вид 0=

qft :nod: това има и интересна философска страна, но вече е отклонение от темата...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:56 pm 
Аватар
in need of a hero

Това сбиване, за което говори Саяна, го мразя вдън душа. Това само някакъв кретен ще го направи. Ей веднага ми изникна онзи филм "Другата в мен" и началото на събитията, покрай които се въртеше филма (а.к.а. някакви нещастници я пребиха и убиха годеника й просто ей така... ЕЙ ТАКА! Мамицата им нещастна...)

Не му остъпва и ти да ходиш да си го просиш като се дразниш с някой, щото си решил, че искаш да си начешеш крастата днеска :roll:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:56 pm 
Аватар

Не бих. Но ако искате в тази тема може да си уговаряме боеве и да правим залози?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:02 pm 
Аватар

"Бил" съм се по никаква причина , просто за кеф. Разбира се не на истина , просто за забавление и малко загрявка. Имам един колега който тренира айкидо и е доста забавно , получават се смешни моменти. Всичко е по взаимно съгласие.

Трябва да си много зле за да скочиш да биеш по някого за причини от вида "Що ма зяпъш вее?" и т.н. ...

Понякога човек е много "загрял" и просто трябва да удари нещо , да използва насъбраната енергия. Някои хора го правят по този начин. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:24 pm 
Аватар

Hm... Не, разбира се. Темата е така зададена че и дори хората да обичат да го правят няма да го покажат(напишат) тъй като биват критикувани(с право). Но разбира се има и хора който си го признават.
Физичеката разправа попринцип е глупав начин за изясняване м/у 2(и повече) индивида. Разбира се винаги има моментите където си натрупал нерви, енергия, пара и трябва някъде да ги отпуснеш, но надали боя е начина. Както с спомена по-рано - много по-добре е да спортуваш. Ако това не помага - то тогава си има и тренировки на който можеш да се биеш с други - бойните изкуства. Несъмнено съм стигал до момента къдто направо се побъркваш, тъй като човека срщу теб не разбира от думи и имаш чувството че единственият изход е to beat the shit out of him! :) И може би сме прави... :whistle:
Но тук става въпрос за онези случки м/у непознати - за глупости... Ами... Щом дори горните случеи не си заслужават има ли нужда да давам мнение тук? )*v*( Иначе са ми адски забавни да гледам такива свади особенно м/у 2-ма "бъхтича"(и компания). XD
Интересно ми е само защо тези хора изобщо не мислят за последствията? :roll: И пак както беше споменато по-рано в темата само 1 счупен зъб си е $_$. Няма да обсъждаме болката защото тя си е безплатен бонус... :) И разбира се тръгвайки на бой без причина тези индивиди въобще не мислят че могат да "загубят" (or smth). И не мислят за собствените си последствия, но най жалкото е че не мислят какво могат да причинят на другия. Може би една от главните причини да избягвам боевете е че ме е страх да не нараня прекалено противника... Това за теб да не те пребият разбира се си е най-главната причина... Все пак инстинкта ни за самосъхранние ни е предпазил от гибел...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:24 pm 
Аватар

Ми не.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:47 pm 
Аватар

Noez...

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:51 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Z Warrior написа:
...И разбира се тръгвайки на бой без причина тези индивиди въобще не мислят че могат да "загубят" (or smth). И не мислят за собствените си последствия, но най жалкото е че не мислят какво могат да причинят на другия. Може би една от главните причини да избягвам боевете е че ме е страх да не нараня прекалено противника... Това за теб да не те пребият разбира се си е най-главната причина... Все пак инстинкта ни за самосъхранние ни е предпазил от гибел...

Всъщност не е така... дори имах един случай където се бих с цялата охрана на 4 км или по-точно те мен биха :lol: Бяхме се напили... един познат (даже не беше приятел :lol:) не искаха да го пуснат вътре по незнайни причини (все пак не сме залитали и повръщали, а там пускат всякакви наркомани и отрепки :lol:) и реших да сцепя главата на охраната с една бутилка, защото се дуеше нещо :lol: После ме помляха разбира се, счупиха ми малко ребра, едвам ходех 2 седмици, но пък беше забавно 8)

И разбира се още от началото знаех, че ще стане нещо подобно, но важна беше тръпката и онзи дразнещ елемент да бъде ликвидиран :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:56 pm 
Аватар

Аз също съм против насилието, то нищо не решавасамо поражда още. Но винаги има някой който може да те изкара от кожата ти, така че аз съм на тезата направи му мръсно :) така че да се замисли за следващият път. Не че не съм се бил, но както обича да казва един приятел с които съм се сбил след време най-малкото се уважаваме :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:09 am 
Аватар
Pugnus Dei

Аз също ще дам едно Ние, въпреки че Костен много ще се радва на тази тема :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:10 am 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

Бряяяя~~х много благ и морален тоя форум бе (имам предвид хората вътре) , аз съм се била само няколко пъти , един от които съм била супер нервна и просто си го изкарах на първия срещнат усмелил се да се заяде :/

П.С :Бтв не ми се вярва , че на никой от тук не му е кипвало и не му се искало(или направо действал) да удари някой имам предвид , че повечето просто или ги е страх или не им се занимава нищо лично ;>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:16 am 
Аватар

Tra[n]ceR написа:
Z Warrior написа:
...

Всъщност не е така... дори имах един случай където се бих с цялата охрана на 4 км или по-точно те мен биха :lol: Бяхме се напили... един познат (даже не беше приятел :lol:) не искаха да го пуснат вътре по незнайни причини (все пак не сме залитали и повръщали, а там пускат всякакви наркомани и отрепки :lol:) и реших да сцепя главата на охраната с една бутилка, защото се дуеше нещо :lol: После ме помляха разбира се, счупиха ми малко ребра, едвам ходех 2 седмици, но пък беше забавно 8)

И разбира се още от началото знаех, че ще стане нещо подобно, но важна беше тръпката и онзи дразнещ елемент да бъде ликвидиран :lol:

Сигурен съм че чувството като си му разбил бутилката е било уникално, и вече може да ти е готино че си го направил(все пак не всеки би) но тогава на следващия ден(да не говорим за целия период) със спуканите ребра и всичко друго не мисля че е готино... ;)
Не знам колко/как са ви били но мисля че пак с малко сте се разминали! XD Все пак тез пещерните не са сложени за нищо от пред...
като нищо можеха да ви потрошат зъбите в устата... И после на стола при зъболекаря... :crazy: Според мен за тръпката... Не си залужава... ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:17 am 
Аватар

И с причина, и без причина аз няма да се сбия. Мога да се бия завидно добре за момиче, но са ме учили никога да не започвам бой, но нападнат ли ме да се защитавам. независимо от обстоятелствата. И понеже съм добро дете спазвам това.
Никакво значение няма кой колко ще ме обижда, ядосва или там, каквото иска да прави. Аз сама на никого няма да се хвърля.
В интерес на истината и за приятели не съм се била досега. По-скоро съм отнасяла шамари в опити да разтървавам, но не и да се бия. Пък и мъжете са ми далеч от категорията.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]