|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:51 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
SayanMk написа: Ние сме некво извращение на животинския вид 0=
qft ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) това има и интересна философска страна, но вече е отклонение от темата...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Това сбиване, за което говори Саяна, го мразя вдън душа. Това само някакъв кретен ще го направи. Ей веднага ми изникна онзи филм "Другата в мен" и началото на събитията, покрай които се въртеше филма (а.к.а. някакви нещастници я пребиха и убиха годеника й просто ей така... ЕЙ ТАКА! Мамицата им нещастна...)
Не му остъпва и ти да ходиш да си го просиш като се дразниш с някой, щото си решил, че искаш да си начешеш крастата днеска
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3167_1370092280.jpg) |
Zail |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
"Бил" съм се по никаква причина , просто за кеф. Разбира се не на истина , просто за забавление и малко загрявка. Имам един колега който тренира айкидо и е доста забавно , получават се смешни моменти. Всичко е по взаимно съгласие.
Трябва да си много зле за да скочиш да биеш по някого за причини от вида "Що ма зяпъш вее?" и т.н. ...
Понякога човек е много "загрял" и просто трябва да удари нещо , да използва насъбраната енергия. Някои хора го правят по този начин.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2593.jpg) |
Z Warrior |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Hm... Не, разбира се. Темата е така зададена че и дори хората да обичат да го правят няма да го покажат(напишат) тъй като биват критикувани(с право). Но разбира се има и хора който си го признават.
Физичеката разправа попринцип е глупав начин за изясняване м/у 2(и повече) индивида. Разбира се винаги има моментите където си натрупал нерви, енергия, пара и трябва някъде да ги отпуснеш, но надали боя е начина. Както с спомена по-рано - много по-добре е да спортуваш. Ако това не помага - то тогава си има и тренировки на който можеш да се биеш с други - бойните изкуства. Несъмнено съм стигал до момента къдто направо се побъркваш, тъй като човека срщу теб не разбира от думи и имаш чувството че единственият изход е to beat the shit out of him! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И може би сме прави...
Но тук става въпрос за онези случки м/у непознати - за глупости... Ами... Щом дори горните случеи не си заслужават има ли нужда да давам мнение тук? )*v*( Иначе са ми адски забавни да гледам такива свади особенно м/у 2-ма "бъхтича"(и компания). XD
Интересно ми е само защо тези хора изобщо не мислят за последствията? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И пак както беше споменато по-рано в темата само 1 счупен зъб си е $_$. Няма да обсъждаме болката защото тя си е безплатен бонус... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И разбира се тръгвайки на бой без причина тези индивиди въобще не мислят че могат да "загубят" (or smth). И не мислят за собствените си последствия, но най жалкото е че не мислят какво могат да причинят на другия. Може би една от главните причини да избягвам боевете е че ме е страх да не нараня прекалено противника... Това за теб да не те пребият разбира се си е най-главната причина... Все пак инстинкта ни за самосъхранние ни е предпазил от гибел...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 11:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Z Warrior написа: ...И разбира се тръгвайки на бой без причина тези индивиди въобще не мислят че могат да "загубят" (or smth). И не мислят за собствените си последствия, но най жалкото е че не мислят какво могат да причинят на другия. Може би една от главните причини да избягвам боевете е че ме е страх да не нараня прекалено противника... Това за теб да не те пребият разбира се си е най-главната причина... Все пак инстинкта ни за самосъхранние ни е предпазил от гибел...
Всъщност не е така... дори имах един случай където се бих с цялата охрана на 4 км или по-точно те мен биха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бяхме се напили... един познат (даже не беше приятел ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) не искаха да го пуснат вътре по незнайни причини (все пак не сме залитали и повръщали, а там пускат всякакви наркомани и отрепки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и реших да сцепя главата на охраната с една бутилка, защото се дуеше нещо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) После ме помляха разбира се, счупиха ми малко ребра, едвам ходех 2 седмици, но пък беше забавно
И разбира се още от началото знаех, че ще стане нещо подобно, но важна беше тръпката и онзи дразнещ елемент да бъде ликвидиран
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4751_1385840017.jpg) |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Аз също ще дам едно Ние, въпреки че Костен много ще се радва на тази тема ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2593.jpg) |
Z Warrior |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Tra[n]ceR написа: Z Warrior написа: ... Всъщност не е така... дори имах един случай където се бих с цялата охрана на 4 км или по-точно те мен биха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Бяхме се напили... един познат (даже не беше приятел ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) не искаха да го пуснат вътре по незнайни причини (все пак не сме залитали и повръщали, а там пускат всякакви наркомани и отрепки ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и реших да сцепя главата на охраната с една бутилка, защото се дуеше нещо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) После ме помляха разбира се, счупиха ми малко ребра, едвам ходех 2 седмици, но пък беше забавно И разбира се още от началото знаех, че ще стане нещо подобно, но важна беше тръпката и онзи дразнещ елемент да бъде ликвидиран ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Сигурен съм че чувството като си му разбил бутилката е било уникално, и вече може да ти е готино че си го направил(все пак не всеки би) но тогава на следващия ден(да не говорим за целия период) със спуканите ребра и всичко друго не мисля че е готино...
Не знам колко/как са ви били но мисля че пак с малко сте се разминали! XD Все пак тез пещерните не са сложени за нищо от пред...
като нищо можеха да ви потрошат зъбите в устата... И после на стола при зъболекаря... ![:crazy:](./images/smilies/crazy.gif) Според мен за тръпката... Не си залужава...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|