Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:09 pm 
Аватар

Punkass... я кажи чадо... де ходиш ти от де минааш ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 1:18 pm 
Аватар

:lol:

ми зависи за къде сме се събрали, за кфо ше ходим и т.н. :>
всеки път различно ;]

why?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 2:16 pm 
Аватар

нали знаете че никои никога не може да разбере кой ви е убил ако го направи стопаджия, просто няма никакъв шанс да го хванат

като изключим това, повечето хора в бг са свестни поне за един стоп-разговор-слизане няма никакъв проблем, но пак съществува шансът да уцелите яденето с косъм

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 2:33 pm 
Аватар

аз съм си казала - когато взема книжка /надявам се до месец-два/ и имам кола ше качвам стопаджии, разбирам ги хората, от една порода сме :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 2:37 pm 
Аватар

Сега видях един филм, който планирам да си го сваля та се казва стопаджията :lol: (The Hitcher) подзаглавието му е Never pick up strangers
Досега сега изписа, колко е опасно за самите стопаджии да се качват в колите на хората, но нека да погледнем нещата от друг ъгъл-

ти си шофьор караш си, и виждаш един нормално изглеждащ човек-стопаджия, викаш си -ае що не го кача човечеца
качваш и го и той се оказва, някъв сериен изнасилвач или убиец или нещо от сорта а а ?

Живеем в един болен свят......

пп: по принцип не съм толкова черноглед човек

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 4:20 pm 
Аватар

Сама не бих се качила, но пък със някой ок.
Макар че ме съмнява кой повече го е страх шофьора или стопаджията :lol:
мен преди ме беше страх да се возя в таксита сама XDD~ /ами те едни шофьори небръснати и зловещи ;_; но пък след тая фобийка бих опитала на стоп, само да имах на къде да ходя.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 8:12 pm 
Аватар

На мене много ми се ще да обиколя европа на автостоп.Но на такова пътуване не бих тръгнал без оръжие....пистолет за по-точно.Откъде да знам на какъв психопат ще попадна. 8) А инче си има и голяма опастност стопаджиите да са крадци или психопати. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 8:43 pm 
Аватар

:o Ееее не е точно така шофера в автобуса трябва да отвлече цел автобус.А и не е лесно да пречукаш или обереш някой в асансьора и да ти се размине....или поне не толкова лесно колкото ако е на автостоп. :lol: Но като си знам късмета още първият дето ме качи на автостоп ще се окаже Ханибал Лектър :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:28 pm 
Аватар

:lol: Момче съм и наистина не ми се е случвало такова нещо....Явно не ползваме същите линии.Виж прибирал съм се пеше посред нощ в състояние Хари Потър. :lol: И си беше бая страшно.А за авто стопа вески може да ти плесне един и да те вкара сънливо състояние и като се събудиш някъде на майната си вързан.Виж ако сте повече хора става.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:41 pm 
Аватар

Belgarion написа:
@inc пак си на сухо, а... :mm:

Oн: Внимавайте при кой се качвате, че примерно ако сте до 18 и аз ви кача, може и да не пристигнете цели до избраната дестинация :mm:

аХА ти ли ми сви една стопаджиика преди 3 седмици под балкана ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:59 pm 
Аватар

Никога не съм била особен фен на пътуването на стоп и не, не съм го и правила. XD
Вярно е, че винаги ще се намери един тип, който да те качи в колата и да те закара съсигурност до края на дестинацията ти, но все пак предпочитам да не рискувам, твърде е колеблив късмета в такива ситуации според мене :lol:
Предпочитам да си пътувам сигурно с влак /ненавиждам автобуси, това са ми най-отвратителните пътувания../

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:12 pm 
Аватар

inc написа:
Сега видях един филм, който планирам да си го сваля та се казва стопаджията :lol: (The Hitcher) подзаглавието му е Never pick up strangers
Досега сега изписа, колко е опасно за самите стопаджии да се качват в колите на хората, но нека да погледнем нещата от друг ъгъл-

ти си шофьор караш си, и виждаш един нормално изглеждащ човек-стопаджия, викаш си -ае що не го кача човечеца
качваш и го и той се оказва, някъв сериен изнасилвач или убиец или нещо от сорта а а ?

Живеем в един болен свят......

пп: по принцип не съм толкова черноглед човек

гледал съм го филма, хубав екшан, ама все пак си беше здрава измислица :whistle: :nod: :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:13 pm 
Аватар

Не съм пътувал на АвтоСтоп.

Последна промяна TuZa на Сря Дек 18, 2013 3:11 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:23 pm 
Аватар

доста съм путувал настоп и още си пътувам. Не че ги нямам парите да си взема билет, просто ми е забавно и се срещат всякакви хора. Аз съм от Добрич и редовно пътувах до Балчик или Албена лятото. Сега редовно пътувам Балчик-Варна на стоп, защото събота и неделя съм в Балчик, а уча и бачкам в Варна Излизам на пътя и махам. Ако ме качи някои преди да дойде маршрутката ок, ако не се качам на маршрутката.

Най-дългото и интересно пътуване което съм правил е Несебър - София след концерта на Стинг. Пътво спря една кола с 2 момчета вътре без дори да им махаме, просто спряха и махнаха да се качваме. И те бая са пътували на стоп :D Хвърлиха ни до Бургас, от където ни взе един професор по математика от Пловдивския Университет. Предложи ни да ни остави на автогарата в Пловдив защото всеки момент щеше да завали, но ние отказахме и слязохме на магистралата до отбивката за Пловдив. Почна да вали и решихме да се скрием под един мост наблизо когато спря един джип. Шофьора беше някакъв мъж дето държал 3 заведения в Несебър. Беше от тия селски баровци, на които им е излязал късмета и сега се хвалят наляво и надясно. Но като изключим това, беше свестен тип. Остави ни на околовръсното на София, защото пътувал за някъде другаде (не си спомян за къде беше). повярвахме 200-300 метра до спирката и си хванахме градски транспорт до Плиска и от там 280 до Студентски град. Пътуването Несебър-Студентски град отне около 4 - 4:30 часа и струваше около 1 лев за билети за градски транспорт :) Беше много яко, за едно пътуване тотално различни хора, тотално различни съсловия на обществото, с тотално различни интереси и вкусове. От момчетата дето ни питаха дали случайно не ни се намира някои "цигарка", през професора с 3 визши образования които смяташе че образованието е много важно за развитието на характера и как сегашното Българското образование не може да изкара пълния потеницал на младите българи и стигнем до леко селския баровец който говореше само за пари, бизне и жени. Определено един от най-яките ми стопове :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:30 pm 
Аватар

chill
Хари Потър състояние се появява след като удариш 5тото голямо и си мислиш че можеш да летиш. :lol: А и ти в кой град живееш???
А за авто стопа много ми е кеф да го пробвам но не и сам.Поне двама да сме та да може после да си говориме за това. :lol: Ако го карам на авто стоп то ще е за преживяването. 8)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]