|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 11:41 pm |
BulSoldier |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Абе незнам ти как я смяташ,то че е хубаво да можете да си размените две приказки добре ама като става въпрос за секса,каквото и да си говорим не ни интересува толкова дали е умна или не а да си знае работата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 12:16 am |
BulSoldier |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
E e e да си иамме уважението ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) хентай съм гледал три пъти обаче съм изумен общо взето какво въобръжение имат тея японци,какви ли не ситуации са изиграли и какви ли още са направили който нито искам нито имам волята да гледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 2:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Апа ако ще да е кат мене грозно и тъпо същество ама смилени разговори и тем подобни работи да стават
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 11:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=63.jpg) |
Crap |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Maharet написа: защо пък да няма ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , аз се смятам и за двете и има и кой да го потвърди ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
yap
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Spokesman Of Madness написа: Руса,хубава,богата и безбожно ТЪПА! Евала с такива сладурчета преливаме в днешно време ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Иначе и аз си го предпочитам хубаво ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Имам си предостатъчно хора за задоволяване на интелектуалния глад ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Като ми се говори ще говори ще говоря, а като ми се прави нещо друго... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Perfect-Blue написа: абе секса с крокодили е як - щото го правят като за последно! Кой знае кога пак ще излъжат някой, затова гледат да изтискат максималко...момента.
Абе това е тактика оба4е - грозното хем не избира с какво ще си легне,хем като си легне ,си ляга,АМА СИ ЛЯГА! Хем и се сваля с малко усилия.
Има една категория - като батълкрузър в лицето, ама с големите претенции, да подбира с кой ще си легне.Всякаш има право на избор в своя случай.
и след този пост половината от моми4етата на форума ще ме задраскат от тефтер4етата си....
Е как ще те задраскаме? Добавяме ти плюсче!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|