|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 9:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 8:04 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
DeathSoul написа: Както каза някой по-горе: На какви парита ходите? Ако е некфа масовка нормално да има всекви изроди.Аз ходя в клуб, който ме познават и такива отрепки не пускат.Другия ми варянт е в някой приятел.Извод:сменете заведението,клуба,дискотеката...
В темата се има предвид за "най-елитните" клубове в страната като Червило, Ялта, най-големите партита от по 7-8000 човека в зала Христо Ботев и Зимния дворец и т.н.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 8:36 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dggm написа: Търся зеленинка. ЛС (може Пловдив, Варна и в краен случай София)
Харесвам елегантния ти подход
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 9:00 pm |
 |
Sweetygirl |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2007 7:49 pm Мнения: 769 Местоположение: В гУшКиТе На МоЙтА лЮбОфФф!
|
Perfect-Blue написа: търся какички...да са перверзни...няма значение от къде-аз сам ще дойда...
Лелеее,тука напрао баси перверзниците...
|
 |
|
Заглавие: ВМЕСТО ОБОБЩЕНИЕ!  Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 12:01 am |
 |
AOK |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
trancer4o написа: Защото е друг вид чувство, изостря ти сетивата на максимум и можеш да си щастлив, скачайки на любимата си музика цяла нощ ... Ще го оставят в миналото като един добър спомен... знаейки, че не е хубаво да се взимат такива неща  ТРАНСЕРА защити ника си. АМИН!
Относно перверзиите. Казах ВИ. Развратихме ФОРУМа на момчето. Почнахме от наркодилъри.... минахме през педофилия..и... перверзии... стигнахме до клубната синтетика.... Най-накрая ще трябва да хвана и да намеря по ПОСТОВЕТЕ кой какъв(каква) е и какво търси и предлага и да си уредим една среща.... Гарант след това ще ни дават по новините.... Като ново нео хипи-бунтаркско тийн общество (вижте как и аз се намърдах... сред младежта) И всичко тръгва от анимациите с големите очи.... МУАХАХАХАХАХ! Кой казва, че това не е най-голямата конспирация на века. ЯПОНЦИТЕ искат всички да са поне толкова первезни, колкото тях.... ЯКУДЗА ще пусне акции на фондивоте борси за уедряване на капиталите... щото няма да и стигнат производствените ресурси... Франчайзинга ще обхване и сивата икономика  .
ВЪОБЩЕ АНАРХИЯ!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 12:27 pm |
 |
Morgo |
|
 |
Регистриран на: Сря Фев 14, 2007 4:01 pm Мнения: 93 Местоположение: Града на GUNS `N` ROSES
|
dggm написа: Търся зеленинка. ЛС (може Пловдив, Варна и в краен случай София)
ела към СЗ таман обраха реколтата сега купувай,че до Май ще е свършила ище ми се молиш за масе ама нямаааааааа
_________________ Защо пък трябва да имам подпис?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 7:12 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
За такава песен не трябват наркотици.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 7:26 pm |
 |
lubz |
Tan Sao |
Регистриран на: Пон Сеп 05, 2005 9:52 am Мнения: 227 Местоположение: България на три кюфтета
|
camper написа: Хората се друсат по купони,защото си въобразяват,че така ще си изкарат по-яко...тва е тотален булшит!!!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 08, 2007 1:32 pm |
 |
AOK |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
dggm написа: Shimatta! AOK cracked!  Arigato. Ако си намерил нещо. Пиши на ЛС. vegetosayajin написа: DAMN! Damn! Damn! Damn!  Mephisto написа: За такава песен не трябват наркотици.  Много е добро има ли още такива  I got addicted 2 it.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 08, 2007 6:12 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
AOK написа: Mephisto написа: За такава песен не трябват наркотици.  Много е добро има ли още такива  I got addicted 2 it.
Имам няколко часа миксове. На една руска ДиДжейка са : http://www.baccardi.spb.ru/
Мога да ти пратя нещата, ако искаш.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|