|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 3:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 2:04 pm |
evil demon2 |
|
 |
|
Страх ме е да остана без приятели
Въпреки, че не съм от чувствителните за мен приятелството е половината част от живота ми
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 8:49 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Beleg Kutalion написа: Belgarion написа: Не може всички да сме като теб безстрашний...
Ако страдате достатъчно дълго и достатъчно много страха изчезва завинаги  /наред с много от нещата които те правят човек обаче.../
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Фев 04, 2008 11:41 pm |
 |
~Uchiha Sasuke~ |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Belgarion написа: Beleg Kutalion написа: Belgarion написа: Не може всички да сме като теб безстрашний... Ако страдате достатъчно дълго и достатъчно много страха изчезва завинаги  /наред с много от нещата които те правят човек обаче.../
Ммм....това обяснява защо не си напълно човек. Ти си !!!THE INHUMAN TENTACLE MAN!!!
- SAVE ME, MAMA! *AAAGHH*
- HEL-P MEEE, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
- We're in front of the most luxurious hotel PLAZA where a giant...tentacle man is raping everyone. So far the police are unable to stop this monster. The military are going to step in soon....Oh no! I think he saw me! Callie Briggs out!
Where will you go? Where will you hide? NOWHERE!!!
-----------------------------------------
По темата - ония ден се прибирах от училище и вдигнах поглед към един минувач. АААГГХХ!!!  Приличаше на стар перверзен извратеняк!!! Стомаха ми се сви за момент и си помислих колко ужасно би било ако ме отвлече и ме изнасили.  Бррррр.... а ако има компания!?
Последна промяна ~Uchiha Sasuke~ на Вто Фев 05, 2008 1:10 am, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 6:39 pm |
 |
Catwoman |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 984 Местоположение: София/Варна
|
~Uchiha Sasuke~ написа: По темата - ония ден се прибирах от училище и вдигнах поглед към един минувач. АААГГХХ!!!  Приличаше на стар перверзен извратеняк!!! Стомаха ми се сви за момент и си помислих колко ужасно би било ако ме отвлече и ме изнасили.  Бррррр.... а ако има компания!? 
Дишай, дишай...
Абе ти нали уж си момченце, а аз като се разминавам с хора, които се "самообслужват" на улицата трябва да ме е страх ли? Майко така се ядосах последния път  Заобиколих го на въжможно най-гоялмо разстояние естествено. Егати хората (като се има в предвид, че температурите бяха минусови)...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 4:47 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Страх ме е от 2girls1cup.com.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|