|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Другите ви никове ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 13, 2011 5:31 pm |
himera |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Моите почти навсякъде са различни и са много: zero (това беше първият ми и много си го харесвах, то и сега и го използвам наи-много) hidan_sqid (този е в http://www.vgames.bg/) naru_yugi (този си го обожавам и доколкото помня с него съм само във vbox.com) akatski_hidan (този ми е в кефчето) Линк Накаме (в един РПГ форум) Кристиян Рейто (просто е великолепен, и е в друго РПГ) himera (за пръв път го употребявам, хрумна ми внезапно...)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Другите ви никове ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 07, 2011 7:42 pm |
thirsty_for_blood |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
като бях 3-4 клас ползвах kosina макар че не съм момиче, просто ми дойде от някъде после ползвах cos_play(доста време), Х_У_Йовец... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) (в ЦС) и сега съм thirsty_for_blood
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 12:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Hinata_Foxy написа: ~SawyerFOREVER ~Undead ~tin4eto ~huggybear ~TinTin ~drebnuuu 2007 ;D.. Indigo Jane Impermanent_Light Mittens12th lynlia 4ри ника за 5 години ^^
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Другите ви никове ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 2:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
metalsoul, yuri queen, sanake, ricchan ^^, nao-stani ....... тези са май ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Цитат: Ronrinesu, Forest, Teti. Последния в много редки случаи. Тва нета е толкова малко място... Тети =D Уникално, засичам те вече в 39847538947539847 форум...
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Другите ви никове ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 2:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15953_1339797927.png) |
Forest goddess |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 04, 2007 7:31 pm Мнения: 228 Местоположение: In the linden city
|
MeTaL_HeArT написа: metalsoul, yuri queen, sanake, ricchan ^^, nao-stani ....... тези са май ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Цитат: Ronrinesu, Forest, Teti. Последния в много редки случаи. Тва нета е толкова малко място... Тети =D Уникално, засичам те вече в 39847538947539847 форум... Сега модовете ще ни напцОват, но и аз се сещам коя си! xDDDDd
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|