Изпадам в ужас от змии. Виж гущери и някви подобни не ме бъркат, ама видя ли змия сакаш мозъка ми зацепва... Не знам, ама не мога да си обясня защо става така. Виждам да ме е страх, че като се прибирам от даскало някой може да ме нападне и пребие или че приятелите ми ще ме намразят заради нещо или някакви такива неща дето си заслужават... ама неее... аз от змии се страхувам...
Изпадам в ужас като видя гъсеница И не мога да спя когато е тъмно като в рог, т.е. трябва да има поне няква мизерна светлинка - я от луната, я от някоя улична лампа, защото иначе заспивам и изпадам в паника докато си спя и ставам и почвам да търся от къде да светна и става забавно...
Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 6:33 pm
Akuma-kun
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 3:38 pm Мнения: 1663 Местоположение: Зад Теб
От тесни пространства и от буболечки с много крака
Нямам никакви проблеми с всякакви змии и др влечуги, само не и буболечки А също и кръв. Преди направо ми прилошаваше от кръв, обаче твърдо съм решила да го преодолея този страх.. (иск става лекар a.k.a - касапин
)
бтв днес във вестника имаше статия точно за фобиите след като я прочетох, стигнах до заключението, че е крайно време да развия страх от грах и хипомонстерескипедалофобия (страх от дълги думи... като я видях тази дума, и ме обхвана страх, какъвто не бях изпитвала даже и при вида на непротиво...и т.н. )
От това да видя че съм сгрешил,дори и другите да не го забелязват
Страх ме е от провал,преди ме беше страх от унижението,но сега спря да ми пука И може би съм малко суеверен-падам си трискаидекафобик (страх от числото 13)
Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 10:59 pm
h175ugaya
Мене животинките не ме бъркат ама изродите (като да речем учителите ми по химия и физика- Пишкова и Ушигейов)... абе ако ги срещна някъде на улицата ше се напикая от страх
_________________ Arigatou Des-kun!
Заглавие:
Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 10:53 am
Scre[a]m
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 10:02 am Мнения: 263 Местоположение: Zone B-5 where nothing ordinary happens
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения