То няма значение колко неизвинени имаш, класнаta mi извинява всичко (в повечето случаи) и имам само 4 и 1/3 неизвинени, но извинени над 100. Само за втория срок, първия бяха 80
Аз пък нямам неизвинени. Миналата година имах 1 извинено и то щото забравих, че имам час и си тръгнах. Иначе нямаше да имам нито 1 . Тая година повечко извинени ще имам и най-много 1 неизвинено от закъснения
Охооо. Тая година се сцепих! Държа сребърен медал за извинени - 150+ вече xD Неизвинените са 6 и 1/3 май. Не съм ходила по две седмици xD Тоя срок половината не ходих... Въобще... Много зле ;D Ама то щото и последна година де. Иначе преди маааалко по-рядко бягах
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Ами аз уча в таквоз даскало дето ако не отидеш по някой предмет ша тъ изкъртят , обаче покрай някой от класа ги увладях морафетите за бягане и разбрах кои учители пишат,кои не...например по информационни ний сме на 2 групи ако единия замества другия сиреч зема двете - бягаш . Ся физическото не са брои
Публикувано на: Съб Апр 03, 2010 2:51 am
iliq445
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения