Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 19 [ 272 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 1:56 pm 
Аватар

Ако трябва да защитавам някого - ще се сбия,но да се бия за да спечеля някое момиче - не... :)

Последна промяна saber_rider на Съб Май 17, 2008 2:02 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:00 pm 
Аватар

Nope, neva XD. Пък и момчета които биха позволили да се стигне до бой заради него, никак не са ми по вкуса. В см че, това второто момиче все от някъде се е появило. He's 2-timing, lol?
Но пък от друга гледна точка, ако момичето се е самопоканило, пак бих очаквала от момчето да я разкара, като и каже че няма да стане, ако не го послуша вече чак тогава бих използвала сила~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:03 pm 
Аватар

мда, то повечето момчета в Пазарджик се сбиват за тфа че някой ги е настъпал, вие за мче или за момиче питате :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:08 pm 
Аватар

Да, но това си е съвсем нормално. Как така ще те настъпват? о_O
Ама друго си е да се биеш за/заради някого

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:13 pm 
Аватар

не - но бих се сбила за идея - примерно -
"Аз бях преди теб",
"Пингвините са по-готенки от моржовете"
или "Мойта майка прави най-яката мусака" :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:18 pm 
Аватар

Грабване през рамо и бягане фтв.

Последна промяна Kyuraku на Съб Дек 26, 2009 7:40 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:01 pm 
Аватар

не бих стигнала до там заради едно момче,независимо колко мн го харесвам-имам си принципи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:36 pm 
Аватар

Първо че нямам толкова близки хора
Второ ДА ВЕ ДА ! Умрел съм за некфа бангия....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 5:56 am 
Аватар

ммм доста смислени и НЕсмислени неща се дрънкат тук ..... мммм що момчетата бият за момичета ? просто ... щото момичетата владеят мъжките съзнания от край време и няма нищо което можем да направим по тоя въпрос .... доколкото да се биеш за някой ... само ако наистина изпитваш нещо към него ДА демек ако ти е приятел .... в работата на непознати хора не е хубаво да се месиш колкото и да се прайш на бабаит живеем в 21 век ве маааму стара .... кви са тия примитивни изблици от страна на някои съфорумници .... друго .... ам момче да остави момиче да го защитава особено по физически начин .... аз немога да нарека момЧе ...
най голямо впечатление ми направиха първите няколко страници с коментари по тая тема ..... имаше доста интересни мнения и изказвания .... но по нататък навлязаха "биячите" и то темата се превърна наистина в мексиканско мачо тип сапунче ... лайк а каде е ХУан ? успокоите се и си помислете за кво имаме тези тела с които бог (или там които и да е) ни е дарил ... че те за тва ли са ве ? да превърщаме света в трагедия ? сори но сърцето на разумно мислещ човек неможеш да подкупиш с фразата "Ще убия за теб" но засега мнението ми спада най много към мнението на саянски което надали някой го е видял от скоро писалите в темата та да припомня :

SayanMk написа:
А тия комплексарчета дето се отварят/бият само щото са смотани селтици или мъртво пияни са за съжаление.. такъв тип отпадъци са в центъра на мизерията на нощия живот :?

също така и това :

Mantzikert написа:
Ако някой се държи зле с жена, Независимо дали е Моята Приятелка, Момиче което познавам, непозната жена на улицата или която и да е било друга. Ако я тормозят, ако се опитват да и сторят нещо лошо- ще се опитамм да помогна. Даже съм готов и да се сбия. Поне докато ме пречукват, тя ще може поне да избяга.

Иначе ако ситуацията е от рода на това дали да се сбия с най добрият си приятел заради сърцето на момичето. Ами няма да го направя. Момичето да избере по- добрият.

общо взето .. тук става дума за възпитание но в рамките на нормалното .... не всеки може да се прави на герой/джентълмен и наистина да го спазва => Men have two fails ..... what they say and what they do ..... и това донякаде си е истина .... на кратко ---> нормално да защитиш нежния пол в дадена ситуация иначе просто ти слагат етикет "страхливец" .... но си представете следната гледка .... А и Б се сдърпват заради тяхни си проблеми и идва лицето "Х" което следователно пребива Б ..... а ся ми кажете кой му е дал правото да се прави на герой ? ммм??? той самия ? принципи ? той ли решава вместо А и Б ? хора различни всякви ... да се правиш на герой е нормално за хора на които държиш и имаш причина .... но на непознат нито го знайш къв е що е ... просто за да изглеждаш "куулу" пред хората .... пффф не си струва ве ..... мислете ... ама МИСЛЕТЕ преди да вършите нещо ... не случайно имаме мозъци в тея така или иначе кухи черепи за тва ли имаме раце ? винаги съм си мислил че тялото на човек НЕ е създадено да се използва с такива просташки прояви и всеки който мисли обратното е точно за горе-споменатите от саянски "боклуци на тоя свят" да защитиш някой ..... ако е опасно за живота му тогава да щото квото и да стане ти спасяваш живот което е най ценното нещо и никой няма и гък да ти каже ... но да го правиш само за момиче (ако си момче или не) това е полова дискриминация но повечето "бабаити" го правят за друго а именно да са "куул герой" тип мачо мен версия над 9000 ...... ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 9:57 am 

Не. Бия се за по-основни неща. Човек би се бил за някой, ако изпитва нещо към него или просто е приятел. На мен обаче ен ми дреме, не се бия за друг, освен за самия си мен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 11:44 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
~nai-dobrata~ написа:
Категорично Не!Ако този човек иска да е с мен той ще бъде и без да е нужно да се унижавам :)
е щом най-добрата го казва да слушкате ей :lol: че ще ви напляска по косматите свадливи задничета :lol:

Профил  

Заглавие: Re: Бихте ли се сбили за момиче или за момче
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 8:14 am 
Аватар

danchojack написа:
Еми незнам дали има такава тема ама споделете бихе ли се сбили за момиче или за момче (ако сте момиче). И ако да заради каква причина? :)

мда за да го/я защитя, основно в физически аспект, ако нещо го/я нареждат, мога и само с думички да му го стъжня на нападателя, няма нужда да прибягваме до боища :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 10:34 am 
Аватар

Преди....бих...
Сега???Да го смажат най-добре :chair: :chair:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:38 pm 
Аватар

За приятел - да. За да спечеля момиче - не. Смятам се за сравнително достатъчно интелигентен за да не опирам до такива изпълнения

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 3:36 pm 
Аватар

Местоположение: Still exploring the vast universe of dreams and fantasy
Не си заслужава за п*тка да ставаш п*тка. :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 19 [ 272 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]