|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 1:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Дава който има, който няма... си купува потато от женския пазар и си трае. В този ред на мисли държа да отбележа, че анимарите не се славят като най-опаричената група от обществото наоколо, тъй, че съжалявам брат, ама с тея цени удряш на камък. blink182 написа: Първото което ми мина през главата след като влязох е wtf са тези цени и след това излязох ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . pretty much +1 ПП. Тениски от мола и по 10 лева има по намаленията, so even this argument is kinda invalid
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 10:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
IvanTheChemist написа: Това значи, че собствениците на бранда вземат част от парите. И че се знае кой какво е правил по съответния продукт. Както и че не е с неизвестно китайско качество. Като лицензирана отверка на Доктора - бъбрек и далак струва, ама си струва. Общо взето ^ това. Това е пълната истина при закупуване на всякакъв брандиран продукт - искате ли да платите лицензът или не ака искате ли с парите си да подкрепите X или Y или не. Ако разгледате, например, страницата на Ozone, където са Jinx нещата ще видите сходни, ако не същите цени, за гейминг брандирани продукти. Аз не бих си взел просто, защото винаги са ми късички тия дрехи ^_^ ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) ПП Сайтът обаче е rush-нат (абе направо грозен xD) и няма никакви артикули. Аз си помислих, че някъде има скрити още, но се излъгах. :|
Последна промяна Bastor на Пет Дек 13, 2013 10:28 am, променена общо 1 път
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 2:52 pm |
![Аватар](http://store.picbg.net/pubpic/D8/EA/42f1bcdbb0c9d8ea.png) |
Sango-chan |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
elizabeth99 написа: Дава който има, който няма... си купува потато от женския пазар и си трае.
Квато работа върши потатото, тва върши и убер златната тениска с Лъ със синя кръв впита в тъканите й. Тея с парите да заповядат де, ма мнозинството мисля, че няма да пазари много много от тоя "аниме" магазин. Има един друг български аниме магазин tho на който аз съм голяма фенка и редовно пазаря от там <3
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 4:53 pm |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Бахти разочарованието... а колко се зарадвах като видях темата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4277.gif) |
BLADE |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
SpitFire написа: Izvinete ne moga da pisha na balgarski zashtoto sam na tableta si, ta se vhudeh shte zarejdash li qketa na Attack on titan? ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) За момента нямаме възможност да внасяме лицензирани артикули от марката Attack on titan. След нова година се очакват нови лицензирани заглавия, ще ви държим в течение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 6:11 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Тениската ми със Сейлър Муун/Тоторо crossover-а ми струваше г/д такива пари, каквито са цените в сайта, така че стига да намеря нещо, което да ми грабне очото, бих дала тия пари. Мнението за цените на другите много малко ме еня, за мен това е нормална цена за такъв продукт, още повече за нещо, което все още е кът на нашия пазар. Иначе и аз ще се добавя към групата хора, които не се радват на дизайна на сайта. Дори нещо взето наготово от нета би било по-добре.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 7:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Горе-долу такива пари? О, моля ти се! За точно 26 кинта си правя тениска с ДВЕ щампи, които щампи са на светлинни години по-готини от тия в тоя сайт! Само се надявам щампите в тоя сайт да не са от онези, дето се търкат, че тогава резилът ще е пълен и язък за 35-тте лв! п.с. Жалко само, че вече развалиха щампите... Имам тениска от 2009-та с щампа вградена в тениската и е невъзможно да я изтриеш, а май вече такива щампи не слагат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 10:37 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Да, такива пари, че даже и повече, заради доставката. (& щампата е точно вградена, if i might add) А ти ако щеш и 50 от custom тениските си направи, след 3 пранета и щампата е станала на гъз! Нали имам няколко от тях, знам кво е..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 11:01 pm |
KoP3Le7o |
|
|
'Ми не позна, не са на гъз. Единствената ми тениска, която леко се поскапа, е на "Soul Eater", защото щампата беше зле. Но имам една на "Гурен Лаган" и една на "Death Note", които щампи не са мръднали. Първата от 4 години, втората от 2 години мисля, че я имам. п.с. С доставката да скочи на 30, та както и да го гледаш по-евтино е. А тука ако плащаш доставка, 40 не ти мърдат. Много е! Аз за 40 лв., ще си купя и тениски и ще се напия 2-3 пъти. п.с.2 Факт е, че тениските, които си правя, са далеч по-добри като дизайн от тези в това сайтче. Виждал съм наистина готини тениски, но тия тука не заслужават и стотинка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 15, 2013 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
KoP3Le7o написа: Горе-долу такива пари? О, моля ти се! За точно 26 кинта си правя тениска с ДВЕ щампи Нали горе вече се обяснява това?!? Плащат се авторски права чрез тези арткули. Вика му се Copyright и принципно чрез "нелегални" щампи нарушаваш подобен тип закони. Не че някой ще ти каже нещо, просто отнова се опитвам да ви кажа какво плащате...нормално е да е по-скъпо.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 15, 2013 1:02 am |
KoP3Le7o |
|
|
Т'ва го разбрахме, спокойно, не е нужно да го изтъкваш с едва ли не разгневен тон. Просто всеки търси тънканата, логично е. Като нямаш пара(макар че аз и да имам, бих си поръчал много по-хубава тениска от тия тука), прескачаш някой друг закон и така я караш.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първият български онлайн аниме магазин! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 15, 2013 8:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4277.gif) |
BLADE |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Както вече добре разбрахме г-н KoP3Le7o, прави прекрасни щампи за по-малко пари, което е прекрасно. Въпросното "сайтече" НЕ продава домашно правени щампи а лицензирани и качествени вносни продукти и е регистирана фирма. Всеки има право на мнение, разбрахме, че не ви се нравят цените и дизайна, нужно ли е след всеки коментар да го повтаряте? Искам за пореден път да кажа, не е сериозно хора, които не са видяли качеството да го коментират! С Tra[n]ceR сме замислили малка изненада за коледното парти, която ще покаже качеството на продуктите.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|