|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 7:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Нед Апр 24, 2011 12:30 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Shadowcat написа: винаги я нося с безопасна игла Index 3? xDD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Пет Апр 29, 2011 1:18 am |
 |
Eien Ryuu |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Аааа, обаче Бел яко сталква тука темата. ).gif) Е то с тези описания от момичетата как да не следи човек. Ми в скоро време не ми се е случвало чак толкова срамнно нещо. Може би само това. Та на обедната почивка аз влизам в хранилището (то е отзад в самата зала и е отделено с врата). Там правим почивките и там си оставяме нещата колегите от отдела. Усещам аз, че нещо блузата ми не е както трябва. Поглеждам и разбирам, че в бързината на сутринта съм я сложил наобратно. Свалям аз всичко (пък то под нея нямах нищо). И таман вече си слагам обратно облеклото, когато влезе една колежка. Добре че с едно бързо движение смъкнах всичко и се направих на ни лук ял, ни лук нирисал.  Иначе доста се смутих.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 12:14 am |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Не е кой знае какво.. ама сменях си дънките с къси гащи в 7 сутринта в морската градина и разни хора, дето тичаха или си разкарваха кучетата на разходка ме видяха.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 3:19 am |
 |
excape |
|
 |
|
Shadowcat написа: Е не е скоро, но беше последното. Падна ми блузата насред клуба, докато си танцувах на нещо като диванче. Беше гадно. Добре че бях с готин сутиен. Мислите ми бяха "Йееееееййй....w8, защо стана толкова студено оО *поглежда надолу, хваща се за буубсите и си дига блузата.*Awkwaaaard....." Добре че беше пълно с пияни хора и не стана прекалено голям сеир xD На мен ми се е случвало и малко по-лошо от това, пак бях в клуб, само че бях без сутиен

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 3:36 am |
 |
excape |
|
 |
|
Ами първо да ти кажа, че бях в това, то всъщност не ми се откачи, просто беше по-тясно и едната страна се дръпна, т.е. само едната се видя ).gif) но бях достатъчно бърза, така че не забелязаха голям кръг от хора, а и може би, не забелязаха, щото все пак не съм надарена много ).gif) ама си беше срамно

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Чет Май 05, 2011 12:52 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Заради постове като на alucard_itachi/Shadowcat влизам в тая тема.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Пет Май 06, 2011 1:11 am |
 |
ludo_ |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 12:46 am Мнения: 312 Местоположение: Рее се в пространството
|
Не е най-скорошното,но може би е най-срамното.Къпех се,по едно време чух че се звъни.За да видиш кой ти звъни обаче,трябва да излезеш на терасата.Много си ми беше добре под душа,но не спираше да се звъни.Направо побеснях,грабнах си кърпата,но в бързината си я сложих, така че да прикрива само отпред.Излязох на терасата и като се връщах,хората от горните етажи най-вероятно са видяли разни работи отзад.Е, кой не е виждал задни части,но като осъзнах какво е станало бая ме хвана срам.Не можех да си погледна съседите Случвало ми се е да изляза навън със завъртяна пола, и при опита ми да си я върна в правилното положение, без да искам да разкопчая ципа и да ми падне  Въпреки че си беше почти на центъра, не ми се стори че някой е видял А най-скорошното е,когато една сутрин бях пропуснала да закопчая едно копче от ризата  .Едно-едно,ама всичко се виждаше  Но,както казва Shadowcat: Цитат: Добре че бях с готин сутиен.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Съб Май 07, 2011 1:08 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
//мислех мислех мислех, и това е първото, за което се сетих... не е най-скорошното де, ама... Състезание в чужбина. Аз се къпя в хотелската стая, а една добра приятелка чука на вратата. Понеже знам, че съм сам в апартамента, излизам от душа, взимам кърпата, и небрежно тръгвам към вратата, преди да се увия с нея. Тя опитва дръжката на външната врата, и по някакъв начин вратата се отключва. Тя влиза, а аз най-небрежно едва съм тръгнал да си слагам кърпата. Тя се обръща, затваря вратата, и (по последвало разпитване) се връща до своята хотелска стая цялата почервеняла.  like a boss.
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Съб Май 07, 2011 8:55 pm |
 |
warui_rei |
|
 |
|
В последни дни ... Ами паднах, ядейки кофичка пудинг, но ако не успях да спася лакътя си, то поне пудинга остана недокоснат.
_________________ Тогава още знаех, че те има- един такъв, на никого приличащ. Но нямаше лице и глас, и име - и аз не знаех как да те обичам. Когато знаех, вече беше късно тревата след дъжда да се изправи. Стъмни се. И сълзата ми се пръсна в окото ми-за да не те удави ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-излагащото нещо, което ви се е случило в скоро време  Публикувано на: Пон Май 09, 2011 11:56 pm |
 |
DedoKoleda |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
В даскало бях отишъл с панталона от униформата и дънки за след това. Та, преобличам се аз от панталона в дънките преди 7мия час и един от класа ми сви и 2те, докато ги бях оставил на чина. И тръгнах аз да го гоня по обукви и боксерки, с надпис отзад " Life is life" из коридора и прибрах доста овации. Слава богу, че движението ми на краката беше свободно поради липсата на панталон/ дънки, че го хванах за 10тина метра. Пак обрах погледите те, но бяха малко.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|