|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 7:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Вто Фев 15, 2011 4:18 pm |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
emeril написа: Първият сайт, в който влязах беше rotten.com(така ли беше?). Всички, които го знаят, предполагам ще разберат колко брейн демидж си пречиних ... следващите няколко месеца не погледнах компютър въобше. i feel ur pain ;/ иначе първият ми допир с интернет беше чрез Mu Online
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Сря Фев 16, 2011 3:37 pm |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Sango-chan написа: Meh, мирката  оттам научих крилатия израз 'Да ти го натресе камила засилена от Рила'  впечатлих се тогава и общо взето Интернет и чат програми избягвах следващите 2-3 години  само warcraft III и CS бозихме  да съм била....12-13 годишна о.о Блех, верно забравил за мирката. Да, всъщнсот тва беше зарибявка още преди да почна да играя игри. На същата възраст бях даже като съм чаткал там.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 5:14 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Имам много смътни спомени за първия ми досег с интернет. На комп съм седял от 5 годишен , но чак на 15-16 имах за пръв път у дома. Спомням си скапания модем през телефона както и трите mp3-ки, които изтеглих тогава. Малко след това дойдоха дата.бг, филмите, гигабайтите музика и халфа, diablо, стареца. Един ден всичко това ми омръзна, докато през 2003-4 седнах в една зала и на случаен принцип пуснах една игра. Lineage 2 Няколко месеца по-късно вече имах net и нататъка е ясно  5 - ma3x/noobwars/few others/Devianne/Franz/Naia
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 6:01 pm |
 |
SonGoku |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Gerx написа:  лицето ми +1
|
 |
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Чет Фев 17, 2011 11:32 pm |
 |
DedoKoleda |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
символа написа: 5 бяха и при мен. Почна се с l2doombg сървъра. Може да сме се засичали.  Аз играх там под ник " DedoKoleda" и бях в някакъв продран клан. Иначе първият ми сървър беше или L2Hobby или L2DoomBG, ма не помня кой беше по-напред.  Очудвам се колко хора от тук са играли L2. Според моето скромно мнение играта не е много популярна в България, или поне в моя град.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Първата реакция при сблъсъка с Интернет?  Публикувано на: Пон Фев 21, 2011 1:09 pm |
 |
Eien Ryuu |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Значи със компютри още в далечната 94'та година на Правец 82.  Майка ми беше учителка по информатика в едно от училищата в Русе, където имаше цяла зала с компютри. Двамата с брат ми, след училище право там. А тъй като Правеца имаше само отровно зелен цвят за екран, след час-два виждахме всичко в зелено.... Интернета дойде малко по-късно, към 95-96. Тогава брат ми като по-голям ме заведе в една зала до нас. Всичкото дечурлига се събирахме там и най което си спомням беше Quake 2.  А после ми направиха е-мейл за първи път (и аз като Таумата го ползвам досега...). Вече след години прекарани в залата (  ), през 2003-2004 си взехме собствен комп. Година-две след това си прекарахме Интернет. The End!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|