|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 6:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
мене пък ми се стори прекрасна идея а сега.. кво като са в мензис ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) те винаги са в мензис боринг
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 8:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Frostburn написа: така ли ми се струва или нещо темата е променена? по точно първия пост или съм бил пян докато гледах кво пише ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) стори ми се че е написано "пенис" не "мензис" ![=))](./images/smilies/=)).gif) избиваш рибата човек... иначе да, добра идея ще да е... това с пениса. мензис... скучно. една седмица в месеца ще карам като хикикомори. нищо особено.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 18, 2010 2:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4857.jpg) |
unleashed |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
erejnion написа: Frostburn написа: така ли ми се струва или нещо темата е променена? по точно първия пост или съм бил пян докато гледах кво пише ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) стори ми се че е написано "пенис" не "мензис" ![=))](./images/smilies/=)).gif) избиваш рибата човек... иначе да, добра идея ще да е... това с пениса. мензис... скучно. една седмица в месеца ще карам като хикикомори. нищо особено. futa/dickgirls ..... туй с мензиса е достатъчно ... "surprise butsex" = problem solved
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 8:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10110_1302551410.jpg) |
Domus |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
След болкоуспокояващите ще свърши и алкохола и тогава вече става мазалото. @.@ Барем изследвания показват, че жените в цикъл предпочитат по-мили и добрички мъже, така че на бая хора ще им се отвори парашута. :Д kioko написа: Ми какво от това. Няма нужда от болкоуспокояващи. Мъжете ще си вършат работата. Никъде не пише, че не може да се прави секс. Пък и когато го правиш, докато си в цикъл .. това успокоява болката. : Р Само леко омазване : Д Не бе, не успокоява болката. Само дето кура действа като шкурка-тампон и обира мазалото.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Оу мърсуване. В буквален и преносен смисъл...nice ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Стига да не е прекалено "голям" потокът е доста интригуващо...разнообразяващо най-малко. кико свиркай ако имаш нужда от помощ Anyway по темата: Нищо особено....виж ако пред-менструационния (менструален не е валидна дума се оказва....хмм) удари на една и съща дата - тогава вече си е (с извинение) ебало майката.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10110_1302551410.jpg) |
Domus |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
kioko написа: Напротив, така е : ) Хубаво е, че не те притеснява толкова, като цапаш. Или тебе ти е лек цикъла? :Д
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво би станало ако вички момичета имаха ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32554_1289209006.jpg) |
kioko |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 10:02 pm Мнения: 200 Местоположение: Hurricane
|
Domus написа: kioko написа: Напротив, така е : ) Хубаво е, че не те притеснява толкова, като цапаш. Или тебе ти е лек цикъла? :Д Ми не, не сепритеснявам изобщо ! хД И да, лек ми е цикъла :Д
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|