|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 12:27 pm |
|
Kaelyn |
|
|
|
Ползвате ли метрото?
Дам, редовно, това е най-бързият начин да стигнеш някъде в София.
Ползвате ли брошурките в метрото?
Мне, обикновено съм със слушалки в ушите, а за четене има по-интересни неща.
Какво ви харесва и какво не?
Харесва ми, че има разписание, което се спазва, харесва ми,че няма задръствания, харесва ми, че лятно време е прохладно, а зимно време топличко ^^
Не ми харесва, че работи само до 11:30 - брех какво тичане пада, за да хванеш последното метро... И няма да е зле най-накрая да пуснат станцията до СУ, колко време вече я строят?!
Искате ли метро до вашият квартал?
В моя квартал има метро, искам да направят още линии, които да стигат до повече квартали.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 8:01 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ползвате ли метрото?
Да, чат-пат, макар, че нямам пряк път с него...
Ползвате ли брошурките в метрото?
Да, взимам си, ако са качествени(по-големи), защото е зима и парното ми има нужда от горивен материал, а и е добра губивремка...
Какво ви харесва и какво не?
Харесва ми, че е чисто, има камери и чат-пат полицейско присъствие, което поне БИ ТРЯБВАЛО да гарантира някаква сигурност, за разлика от автобусната спирка с пияните келеши ритащи по идващия автобус... Удобно е, чисто е, бързо е, ползва се от мн хора във всяко време, сутрин си е на 2-3 мин, спокойно ми е, точно е, топличко е вътре... НЕ ми харесва: ужасно бавният процес на строене, предразположението към гратисчийство, слабото присъствие на органи на реда и/или камери. На някои спирки тунелите за навън са си отвратителни..
Искате ли метро до вашият квартал?
Да, опр. по възможно най-бързия начин >< Има ли метро на друго ше се качвам рядко до никога >< Пешеходството ми е в кръвта, но за съжаление ПЕШ аз НЕ мога да изляза от квартала си. С метро до центъра и от там вече спокойствие! Мноооого искам метро... мн!
И разни такива, свободни коментари ^^
Дадох го в първия пост... +
lovelyangel666 написа: С тая разлика, че в метрото не можеш да минеш гратис.
Всъщност метрото е най-налазеното от гратисчии превозно средство в София изобщо!! Аз лично съм от редовните и се дразня на хората, които нямат проблем да си позволят, но пак минават гратис, само за да се фукат с това после... но това е др. тема. Факт е, че в пиковите часове, когато проверяват от 2 страни, забележете, със свободно преминаване, всички карти и минават около 3 човека в секунда пред погледа на гледащия от едното място, а от другото гледащия продава в същото време билети на редовните хора(толкова и гледа тоест), броят нередовници които се вмъкват е главоломен! Ако имаше допълнителна контрола в самите вагони или на излизане, щеше да настъпи мини-финансова криза за 50% от ползващите метрото изведнъж! Както подчертах - системата не те спира! Едно време докато не те удобрят и не натиснат бутона, не можеше да минеш през pass-а, сега непрекъснато свети зелено, показваш карта за игра на белот и минаваш. От вътре ти викат, но нищо не могат да ти направят, защото вече си минал. Има камери - и какво? Някой ще ти сложи снимка в рамка и ще те дебне - надали =/ Не веднъж се е случвало пред или след мен да минават гратисчии и служителките да им се развикват - резултат нулев. Какво др. могат да направят жениците :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|