|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 6:57 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Hyperion написа: Ще оправят ли самите превозни срества или ще се получи нещо като да сложиш компютър на магаре?
Eм ние точно тва псуваме (нали... като изключим бъгавата им система)...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 8:00 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Мен ми е чудно друго - как аджеба става контрола О.о Как те проверяват.....това, че са ни набутали много брутално с тези пари (а не на период както беше сега) е ясно. Аз не мога да знам колко пъти ще ми се наложи да пътувам с градския и кога точно ще ми изтекат кинтите...вярно, на валидаторите има опция да си провериш сметката, ама ако се случи така, че стане едно търчене от люлин до младост и оттам до горна баня и парите в картата ми изтекат по средата на пътя, кво правя? Супер тъпо е измислено и аз предпочитам старите карти Това, че хвърлят луди пари за подобни измишльотини, вместо да сменят раздрънкания трамвай, чийто спирачки ти изнасилват ушите на всяко спиране изобщо няма да го коментирам
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 9:29 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Контролът става като елекът заключи апаратчето и то спира да проверява карти. В следствие се изписва надпис "КОНТРОЛ" и екранът се оцветява в червено.
Тази система още не е пусната в експлоатация дори. А ако чакам да я пуснат, вече отдавна ще съм спряла да ползвам градския транспорт (който се ограничава с ходенето ми на уроци по химия 2 пъти седмично). Което е още по-глупавото, мен това изобщо не ме засяга, тъй като тази система с електронните карти е само в трамваите и тролеите, а аз не ги употребявам, ама хич
Поставките за уредите видях за първи път през лето '03то. За какво говорим, след като самите уреди се появяват 5 години след това и месеци на ред все още не са влезли в употреба.
Билетните автоматчета работят още по-малко. Оня ден ми се наложи да хвана за няколко спирки трамвая; качи се жена, пусна пари в автомата и той няколко пъти й ги върна.
Moreover, повечето пътници на градският транспорт са хората от третата възраст. Кой пенсионер според вас ще си закупи електронна карта? Някои не знаят и как да си пуснат "Нова" от дистанционното, камо ли да си таксуват електронните карти.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 9:44 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
snookie написа: Новата система за таксуване на СКГТ е пълна с лайна... Ти нали се сещаш, че ефективно изчерпа темата достигайки до ултимативно верния извод federosska написа: Ами аз в момента уча в Лондон и тук системата е такава. Мога да ви кажа... Ти сериозно ли си вярваш? Правиш паралел на културата на поведение между англичаните и българите? Нещо не виждам логиката snookie написа: Мама им ше еба на тия дето ги раждат тия малоумни идеи... Нали! За съжаление не са първите нито последните, които го правят. Цялата ни държава е пропита с такива шитни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:40 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
lovelyangel666 написа: Контролът става като елекът заключи апаратчето и то спира да проверява карти. В следствие се изписва надпис "КОНТРОЛ" и екранът се оцветява в червено.
Да, това и аз успях да го прочета ....и как точно ще ме хванат, че съм нередовна?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:52 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Ако не се лъжа като си допреш картата до апарата и ти пуска билетче Ако не, със сигурност има някаква маркировка на картата, която да покаже дали е таксувана или не.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 11:26 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Винаги съм си мечтала сутрин, в осем сутринта да видя как някой ше си регистрира картата. те ръце и крака стърчат от вратите от напора, но ние карти ще регистрираме. Ей сега.
И отказвам да си дам личната информация в тия молби.
Луда работа. Все още съм със стария тип карта и докато мога ще съм така. Пък и като знам колко валидатори не просто не са пуснати, ами направо са си се скапали...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 12:18 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Пика на идиотизма, пак да подчертая, е че в определен период от време, който няма да е 2-3 дни, сещаме се, планират обикновенните средства(карти/билети) да са забранени в травмваи и тролеи, а да се ползват само чип-карти. ДОКАТО, при автобусите, няма да може...
Тоест аз си пълня карата с 20 кинта за 20 пътувания, качвам се в трамвая, остават ми 19 пътувания, качвам се в автобуса и ОПАА, ми аз нямам ни карта ни билет +1 лв-чее.... =0 Или може би ше трябва да ходя с един джоб билети и карти стари/нови, за да съм редовен?? Ми в такъв случай, nem е моят идол ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 12:38 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
snookie написа: Hyperion написа: Ще оправят ли самите превозни срества или ще се получи нещо като да сложиш компютър на магаре? Eм ние точно тва псуваме (нали... като изключим бъгавата им система)... Всъщност псуваме това,че малко по трудно ще можеш да напсуваш контрольра и да пътуваш безплатно
Аз говоря за самите трошки,на коитом псуваме/те контрольорите
Как да е
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 10:46 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Hyperion написа: snookie написа: Hyperion написа: Ще оправят ли самите превозни срества или ще се получи нещо като да сложиш компютър на магаре? Eм ние точно тва псуваме (нали... като изключим бъгавата им система)... Всъщност псуваме това,че малко по трудно ще можеш да напсуваш контрольра и да пътуваш безплатно Аз говоря за самите трошки,на коитом псуваме/те контрольорите Как да е
А бе не знам ти кво псуваш, щото не разбрах нищо от поста ти , ама аз знам, че винаги има кво да се псува...
Просто с думи не мога да опиша колко малоумно и ненужно е тва, дето в момента го правят...
И не става въпрос само за транспорта...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|