|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 10:15 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
По повод темата:
Zakero написа: Свързано с темата наказани и баннати Tra[n]ceR написа: VEGGETTO - има изпити и не може сам да се ограничи. По негово желание.
имаше още 2-3 такива уникати
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 12:33 pm |
|
Rei-chan |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 07, 2007 10:59 pm Мнения: 51 Местоположение: София
|
Помна преди 2г като ме баннаха от едно друго форуче за 2 седмици си джитках с колелото. Не беше чак толкова зле, но в един момент в началото на 2-рата седмица ми стана тъпо, а и точно тогава нямаше нищо интересно за циклене...
Та...няма какво толкова да се изпусне, ако човек реши да почине малко. После е по-интересно като се върнеш
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 12:36 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
М, ок, ясно е, че снощи не бях в състояние да пиша и все пак опитах.
Саяне, македонец гаден, няа се отказваш. Социалния живот е за путките.
|
|
|
|
Заглавие: Re: На почивка от форумстването~ Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 8:10 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Wind_Falcon написа: Е, едно е да пишеш и да четеш във всяка тема което отнема часове, което попринцип правя ваканциите когато наистина нямам какво да правя. Друго си е да влезеш, да видиш 10-те теми дето те интересуват, и да си излезеш. Не виждам защо трябва да четеш и пишеш повече, от това което ти е приятно, и само да се натоварваш, без да си отпочиваш, което е смисалът на един такъв форум?
Същото мнение. Форума не ме натоварва за да имам нужда от "почивка" от него. Ако ме натоварваше изобщо нямаше да пиша.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 06, 2008 10:15 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Тоя форум е отрова...
Но в малки количества е полезен...
Често в нас ми идва мисълта да се гътна, щото умирам от скука...
А форума... бе ако не друго поне ми повдигна самочувствието и като седна разпускам само като се изразя... Щото примерно в училище, вкъщи, проблеми, глупости, ала бала, пък и тия малоумници в класа често не могат да стоплят за кво говоря. Брат ми е некво абсолютно хахо и понеже живея в една стая с него, като се общува с него ти трябва пистолет и два патрона... (два за всеки случай)... И почти дотук ми се изчерпват причините да пиша в тоя форум. А причините да си дам почивка са още повече, най-вече закъснения в даскало
И все пак взимал съм си почивки не по собствена воля, не мога да ви кажа как ми влияят, щото през това време съм вършил друга работа. Но пък преди време разбрах, че на тия като мене форумите не трябва да им се позволяват. Щото много влияе... Почваш да изперкваш и понякога, дори да не си съгласен с нечие мнение във форума, усещаш как го цитираш в разговор с други хора за съвсем друго нещо
Не знам... тия дни определено ще отсъствам (тука треа Hallelujah песен на фон, нали съм дразнител )...
Но няма да е веднага...
П.П. Red Pyramid Thing...
There is no life... there is only AFK...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|