|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 4:24 pm |
denik |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Цитат: Тревата не е легална,щото на определени хора ще им спре кранчето ако се легализира... +1
Не че ме бърка де, поне трева не пуша
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7850.gif) |
dop3 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 11:36 am Мнения: 275 Местоположение: Евангелион
|
Lone Wolf написа: Кат ти се пуши тревица ходи в Холандия иначе за това съм против.Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката.
пич мисля че ти се налага да почетеш малко литература преди да правиш такива изказвания. малко оффтопик
колкото до темата мисля че ТРЯБВА да се разреши употребата на КАНАБИС и да се забрани изцяло употребата на тютюн. все пак от "трева" не се хваща рак на белия дроб
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
K4HVD написа: Прекалено много подрастващи ще имат достъп до нея и младото поколение съвсем ще затъпее. Твърдо против.
1.Идеята е,че ти тряят 18 мин да си вземеш от кофи шопа...
2.Ще затъпеят повече от чалгата и тн??Че то има ли накъде повече?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:15 pm |
dop3 |
|
Регистриран на: Нед Апр 08, 2007 11:36 am Мнения: 275 Местоположение: Евангелион
|
Hinata_Foxy написа: Щом са я забранили, цената й е непременно по-висока. Кат я легализират няма изгода за .. еми някои хора xD (: Не знам все ми е тая :'?
тука не си прав замисли се колко тона годишно канабис биват конфискувани от НСБОП ДАНС и Полиция представи си сега че всичкото това количество бива предадено. А сега си полисли дали ще са на загуба тия хорица или на печалба.
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
dop3 написа: Lone Wolf написа: Кат ти се пуши тревица ходи в Холандия иначе за това съм против.Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката. пич мисля че ти се налага да почетеш малко литература преди да правиш такива изказвания. малко оффтопик колкото до темата мисля че ТРЯБВА да се разреши употребата на КАНАБИС и да се забрани изцяло употребата на тютюн. все пак от "трева" не се хваща рак на белия дроб
Честно казано е по пригоден за промишлеността пък и някои хора се пристрастяват...хм или майче всички не знам не съм професионален тревоман прости ми.Че не вреди колкото тютюна не вреди но също така не е и безобиден.Води се вид опият но от по леките и преспокоен бъди за литературата учил съм два семестъра ботаника и канабис расте в задния двор на университета ми.
От тютюна никой няма да откажеш и Марк Твен си го е казал и то по много оригинален начин.Колкото до мен fuck them both за мене са shits.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:19 pm |
dop3 |
|
|
Lone Wolf написа: dop3 написа: Lone Wolf написа: Кат ти се пуши тревица ходи в Холандия иначе за това съм против.Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката. пич мисля че ти се налага да почетеш малко литература преди да правиш такива изказвания. малко оффтопик колкото до темата мисля че ТРЯБВА да се разреши употребата на КАНАБИС и да се забрани изцяло употребата на тютюн. все пак от "трева" не се хваща рак на белия дроб Честно казано е по пригоден за промишлеността пък и някои хора се пристрастяват...хм или майче всички не знам не съм професионален тревоман прости ми.Че не вреди колкото тютюна не вреди но също така не е и безобиден.Води се вид опият но от по леките и преспокоен бъди за литературата учил съм два семестъра ботаника и канабис расте в задния двор на университета ми. От тютюна никой няма да откажеш и Марк Твен си го е казал и то по много оригинален начин.Колкото до мен fuck them both за мене са shits.
то за това канабиса са има хиляда и едно приложения. колкото до ефекта мога д ти кажа само че рядко води до пристрастяване и поне не е от типа наркотици дето днес амфетки утре амфетки после ЛСД и "херцог фон шпритцен" - тоест да си толкова зависим че да ти трябва се по-силен и по-силен наркотик
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:22 pm |
Strid3r 9Y0 |
|
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
dop3 написа: Lone Wolf написа: dop3 написа: Lone Wolf написа: Кат ти се пуши тревица ходи в Холандия иначе за това съм против.Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката. пич мисля че ти се налага да почетеш малко литература преди да правиш такива изказвания. малко оффтопик колкото до темата мисля че ТРЯБВА да се разреши употребата на КАНАБИС и да се забрани изцяло употребата на тютюн. все пак от "трева" не се хваща рак на белия дроб Честно казано е по пригоден за промишлеността пък и някои хора се пристрастяват...хм или майче всички не знам не съм професионален тревоман прости ми.Че не вреди колкото тютюна не вреди но също така не е и безобиден.Води се вид опият но от по леките и преспокоен бъди за литературата учил съм два семестъра ботаника и канабис расте в задния двор на университета ми. От тютюна никой няма да откажеш и Марк Твен си го е казал и то по много оригинален начин.Колкото до мен fuck them both за мене са shits. то за това канабиса са има хиляда и едно приложения. колкото до ефекта мога д ти кажа само че рядко води до пристрастяване и поне не е от типа наркотици дето днес амфетки утре амфетки после ЛСД и "херцог фон шпритцен" - тоест да си толкова зависим че да ти трябва се по-силен и по-силен наркотик
Бе ти нещо бая капацитет се вадиш по тея теми.Явно се оповава на годините натрупан опит и стаж.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:29 pm |
Strid3r 9Y0 |
|
|
dop3 написа: мога да го кажа само тука изчел съм доста изпробвал съм доста (не и хероин кока и лсд) да не говорим че баща ми по случайност е от ДАНС и от него знам много неща. се пак 50% от случайте който разследва са за наркотици. опита на страна той е последен в този дискусия
OFF:Уау видяхте ли деца,човек който разбира от пиперлив и черен хумор.Не като вас да се хваща на всяка дума.
ON:Т'ва е хубаво.Опит не ти трябва...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:36 pm |
Strid3r 9Y0 |
|
|
TORANAGA написа: Пфффффф пълно е с ограничени хра в българия продължавам да се убеждавам.Щял си да се пристрастиш,щял си да минеш на по твърдо на бабами шутката.Тоя кумонизъм ни е ебал мамата навремето и са няма управия.Тука по скоро да легализират синтетиката и без тва е по-евтина в момента и по лесно се-намира.Тая тема може много да се дикутира но не приемам мнинието на някви тинове които се образоват о телевизията или това дето са чули от мама и тате.Ако беше вредно и водеше до упадък едвали щеше да е легално в Холандия не мислите ли.
Аплодисменти.Дръпни един масур послучай това и не се взимай насериозно.Имал съм възможност и са ми предлагали нещо много повече от трева.Въпрос на избор.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|