Дата и час: Съб Фев 22, 2025 2:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 10:17 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Amazoneca написа:
А защо и ЕСЛ го казваш като нещо различно?

Искаш да ми кажеш, че между WCG и ESL няма разлика ли кво ? Определено е, нещо доста по-различно. Тва че БФЕС са навсякъде е отделен въпрос. Обаче ESL е електронна, он-лайн лига, което дава много по-широки възможности за изява на един геймър, бил той про или не. Има си ледъри, има си аматьорски девизии. Верно не съм толкова навътре в цялата работа. Никога не съм се познавал с големите клечки и гъзоблизците на БФЕС, не съм и имал желанието. Корупция винаги ще има, то половината инфаструктура на шибана държава е изградена от тва. Работата е че в ESL може да се види много по-лесно, ако се появят таланти в някоя дисциплина. Например момчетата от iNNERFiRE се класираха в 2те дисциплини по CS и WoW на Intel EM S3.
Хлава
:ave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 06, 2008 9:10 pm 
Аватар

Има разлика определено, но БФЕС все са намесени. Просто имаше малко недоразбиране ... обикновено като се заговори по тази тема и съм свикнал да се говори за про, за истински геймър - човек, който се занимава с това сериозно и вади пари от това.

P.S.
Като спомена аматьорските лиги и такива ... ами хората, които се записват в такига лиги обикновено са по-сериозни и искат да се занимават с това. Ама като качат нивото на уменията си какво правят? Следва EPS ниво примерно, за което се плаща и истинската му част е offline. За това в България не ти трябват много спонсори, не е кой знае колко много да отидеш за един ден в София. Ама как да отидат на турнир смислени ни играчи?
Друг проблем - това че е online какво означава? Че изцяло зависиш от наклона на оная работа на админа, който ти е на мача. А да не говорим за подкрепата, която оказват главните администратори към някой отбори (за това примерно моят отбор се отказа от ЕСЛ БГ).
Извод(за мен си): България, колкото и да я обичам това все още си остава нарицателен епитет за спорт и доста други неща.
Поотплеснах се от темата ама няма значение ... все пак за това сме в "лафче" :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 1:42 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Аз говоря, че WCG и ESL са супер различни организации като структура, а ти ми говориш за неща дето ги знам от 3,4 години вече. Правил съм опити да се занимавам и знам, че е може би почти невъзможно, ако разчиташ на тва, което можеш. Ако не си връзкар неможеш да преуспееш като про-геймър или поне на този етап, в тва спор няма. За тва е и направена тая тема, което го доказва.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 2:01 am 
Аватар

Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
вписах се в тая работа 2 пъти... като 583 и 586 :D

Game tester, Electronic arts

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]