Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 2:52 am 
Аватар

Местоположение: The Tears of Mother Nature Професия: Троши плочки Интереси: Tao Jun
Не че нещо ама.......това не е ли същата тема :?

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 10:24 am 
Аватар

Имам навика, освен да правя около 50 неща наведнъж, да се радвам на най-глупавите неща, например на красотата на падащия отстрани дъжд или пък сняг, или на цъфнало цвете или някоя думичка от песен, която дори нз какво значи :mrgreen: Също съм мн странна - мога за тоно 2 сек да си сменя напълно настроението :roll:
Последното смятам, че се дължи на годините, но не го променя, защото вече състоянията им измислям имена. Наскоро съм започнала да си гриза никтите супер много, дори не се усещам кога съм започнала ^^' Имам и чести 'бели петна', които се появяват в моето съзнание и просто седя и гледам някъде xD

Последна промяна Nilion на Пон Яну 12, 2009 11:46 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 11:02 am 
Аватар

:hmm: Докато спя ми се насълзяват очите или само гогато си лежа също (винаги!); когато съм нервна обичам да ходя напред-назад; когато ми е скучно си късам зъфтежите на косата; обичам да танзувам бурно и да си иозмислям хореографии :oops: (само 1 човек до сега ме е виждал);

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 1:26 pm 
Аватар

Ми като се загледм много съсредоточено в някои филм или се амисля .Почвам да мъркам като котка. :shock:
Без да се усещам.
А иначе и аз като съм нервен трябва да имам нещо в ръцете си иначе ипушвам тотално

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 2:21 pm 
Аватар

Sasuke написа:
Не че нещо ама.......това не е ли същата тема :?
ми мнем.. тука тва не са лоши навици, а разни такива... странности.. :roll: въпреки че като напомни за тая тема, и се сетих за още нещо - мразя силна музика, ако не ми е на ушите. дори да е тиха, пак ме дразни, ако не съм със слушалките.. тва си е вредно от една страна, щото цялото думкане ми влиза право в главата, ама иначе хич не обичам..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 5:20 pm 
Аватар

Ето ги и моите странности :(това са първите ,за които се сетих)Когато слушам в час или съм замислена за нещо, си играя с винтчето на обицата ми;понякога си прехапвам езика докато правя нещо(бършА парх,мия чинии..),когато се решавамзадачи или си уча правя странни физиономии(според мамето са смешни).Когато мия пода в кухнята, коридора и саята на наште си го правя по определен начин - започвам със стаята родителите ми,после мия кухнята,(коридора е Г-образен )след това се вращам до стаята на наште и започвам да мия коридора от там и когато стигна до ъгъла(както казах коридора е геобразен) отивам в другия край(на коридора,където е входната врата)и започвам да мия от там.Може да изглежда глупаво и въпреки това аз го правя :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 7:26 pm 
Аватар

Аз обичам да си седна и да си затворя очите и да си мисля разни "историики", много разтоварващо :lol: ЛОШОТО Е, че си гриза ноктите :)Обичам да си пея нонстоп, докато върша, каквото и да е...Оставям си ключовете, обувките, якето и чантата на точно определено място без да се усещам :shock: ..имам гадния навик, да не знам кога да спра и да пиша писма/мейли"романи", при които хората ме питат : " :shock: Как успя да напишеш толкова!??" Ама това е винаги, така че е навик, да :) Ами това се сещам за навици засега..ако се сетя още нещо ще си допълня.. :wink:

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 9:01 pm 
Аватар

Ми значи нещо, което ми е изигравало лошо шега е това, че си говоря сама,
особено когато вървя по улицата! Мърморя си нещо на всевъзможни езици и
един ден ми се случи нещо, което едва повярвах - точно като по филмите
една майка с детенцето си ме изгледа така странно, че дръпна момиченцето
си в страни само и само, за да се разминем по отдалече! :roll:
Също имам навика като стоя на стол да си вдигам краката и да сядам било то
по турски или японски! Така ми е ужасно удобно и понякога не се усещам
как съм заела същата поза и в аудиторията и хората ме гледат странно!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2005 9:18 pm 
Аватар

мисля на глас... кефи ме да си говоря на глас докато разсъждавам
когато гледам хората си представям как биха изглеждали в некое аниме :)
обичам да слушам музика преди да спя
може би това не е странност ама винаги бих искал да съм на мястото на героя от анимето, да видя аз как бих постъпил в същата ситуация
да изпитам същата съдба да споделя мъката или радоста му и т.н.

Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 12:27 am 
Аватар

(хах миси^^)
neferet написа:
аз примерно обожавам вкуса на кръв. :roll: ииии... винаги първо пия от бутилката с водата, преди да полея някое цвете. иии.. обичам да си играят с косата ми и :

обичам да си слагам краката на главата
... те за мене не са странни и така като се замисля е трудно да се сетя
за някой нещо е странно за други нещото е нормално, а трети изучават странното нещо и му слагат пстранни епитети, който някой път са по странни и безсмислени от самите странности...
... за някой хора е странно че гледам аниме

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 12:37 am 
Аватар

Като съм в час и капачката на химикала съм си я сложила в края/сещате се нали/ и съм го хванала така че пръста ми е на капачката и постоянно я изкарвам и я вкарвам/тва звучи малко перверзно/ и се чува един много гаден шум който никой не може да прави и се госпожата много ми се кара, но аз си го харесвам и всеки час еднооо и също :roll:

Надявам се че ме разбрахте :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 1:10 am 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Винаги заспивам с лице към стената, на телевизора всичко му е на четно число - силата на звука, настройките на картината :lol: . За друго не се сещам в момента :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 2:08 am 
Аватар

Gatler написа:
s2501 написа:
едно врме си правих списък с игрите , които съм превъртял като се почне през шуутъри/джъмп ен ръни/куестове/рейсове/ леле толкова много игри налазвах само и само за да ги превъртя и да ги вкарам в списъка ...

86 превъртени повече от 10 пъти. Понеже не можех да си позволя нова игра всеки ден......или месец си взимах всяка година по 2 или 3
като се почне от доброто старо нитендо през сегата, сонито и компа.

same as me :twisted: то и до ден днешен си цъкам яко на игрички и съм превъртял доста голяма цифра :twisted: :twisted: :twisted: друга лудост при мен е че обичам да правя комбота по стената за отпускане на енергията :twisted: въпреки че съм си докарвал доста травми така :twisted: обичам и като се напия да си дрънкам тупаници с приятели еи така на шега :twisted: :twisted:

Brute force will overpower any technique !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 3:27 am 
Аватар

Когато някой ме е изнервил, вбесил, ядосал почвам да се чеша кат маймуна или да си пукам прастите през 1 мин, а най-често да се развикам докато не прегракна, а това става трудно ако се реша сериозно да му/и го върна тапкано :). Като съм радостен бръщолевя глупости до набесата само и само да развеселя хората около мене, ако не стане почвам да се държа откачено... Както казват приятели и майка ми + това го е казвала "Луд за връзване" :twisted: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 19, 2005 1:23 am 
Аватар

Страности незнам защо но когато съм изнервен започвам да си смуча средня пръст или палеца а съм момче :shock:
Обичам да се опитвам подчертавам опитвам да свалям "ново"така да се каже момиче.Oт тая мания с одоволствие ще се откажа за собственото си здраве
Са тука ще кажете че съм луд ама понякога се вюбвам в анимирани герои ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ :evil:

Последна промяна psssi на Пет Яну 06, 2006 11:37 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]