|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 10:24 am |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Имам навика, освен да правя около 50 неща наведнъж, да се радвам на най-глупавите неща, например на красотата на падащия отстрани дъжд или пък сняг, или на цъфнало цвете или някоя думичка от песен, която дори нз какво значи Също съм мн странна - мога за тоно 2 сек да си сменя напълно настроението Последното смятам, че се дължи на годините, но не го променя, защото вече състоянията им измислям имена. Наскоро съм започнала да си гриза никтите супер много, дори не се усещам кога съм започнала ^^' Имам и чести 'бели петна', които се появяват в моето съзнание и просто седя и гледам някъде xD
Последна промяна Nilion на Пон Яну 12, 2009 11:46 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 1:26 pm |
|
Alukard |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 5:35 pm Мнения: 1060 Местоположение: Plovdiv
|
Ми като се загледм много съсредоточено в някои филм или се амисля .Почвам да мъркам като котка.
Без да се усещам.
А иначе и аз като съм нервен трябва да имам нещо в ръцете си иначе ипушвам тотално
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 2:21 pm |
|
neferet |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
Sasuke написа: Не че нещо ама....... това не е ли същата тема ми мнем.. тука тва не са лоши навици, а разни такива... странности.. въпреки че като напомни за тая тема, и се сетих за още нещо - мразя силна музика, ако не ми е на ушите. дори да е тиха, пак ме дразни, ако не съм със слушалките.. тва си е вредно от една страна, щото цялото думкане ми влиза право в главата, ама иначе хич не обичам..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 5:20 pm |
|
kirara |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 9:57 pm Мнения: 818 Местоположение: Soul Society
|
Ето ги и моите странности това са първите ,за които се сетих)Когато слушам в час или съм замислена за нещо, си играя с винтчето на обицата ми;понякога си прехапвам езика докато правя нещо(бършА парх,мия чинии..),когато се решавамзадачи или си уча правя странни физиономии(според мамето са смешни).Когато мия пода в кухнята, коридора и саята на наште си го правя по определен начин - започвам със стаята родителите ми,после мия кухнята,(коридора е Г-образен )след това се вращам до стаята на наште и започвам да мия коридора от там и когато стигна до ъгъла(както казах коридора е геобразен) отивам в другия край(на коридора,където е входната врата)и започвам да мия от там.Може да изглежда глупаво и въпреки това аз го правя
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 7:26 pm |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Аз обичам да си седна и да си затворя очите и да си мисля разни "историики", много разтоварващо ЛОШОТО Е, че си гриза ноктите Обичам да си пея нонстоп, докато върша, каквото и да е...Оставям си ключовете, обувките, якето и чантата на точно определено място без да се усещам ..имам гадния навик, да не знам кога да спра и да пиша писма/мейли"романи", при които хората ме питат : " Как успя да напишеш толкова!??" Ама това е винаги, така че е навик, да Ами това се сещам за навици засега..ако се сетя още нещо ще си допълня..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 10, 2005 9:18 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
мисля на глас... кефи ме да си говоря на глас докато разсъждавам
когато гледам хората си представям как биха изглеждали в некое аниме
обичам да слушам музика преди да спя
може би това не е странност ама винаги бих искал да съм на мястото на героя от анимето, да видя аз как бих постъпил в същата ситуация
да изпитам същата съдба да споделя мъката или радоста му и т.н.
|
|
|
Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^ Публикувано на: Пон Дек 12, 2005 12:27 am |
|
Wazzaaa |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 02, 2005 12:57 am Мнения: 324 Местоположение: with my cute, insane brain...
|
(хах миси^^)
neferet написа: аз примерно обожавам вкуса на кръв. ииии... винаги първо пия от бутилката с водата, преди да полея някое цвете. иии.. обичам да си играят с косата ми и :
обичам да си слагам краката на главата
... те за мене не са странни и така като се замисля е трудно да се сетя
за някой нещо е странно за други нещото е нормално, а трети изучават странното нещо и му слагат пстранни епитети, който някой път са по странни и безсмислени от самите странности...
... за някой хора е странно че гледам аниме
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 12, 2005 2:08 am |
|
Devil Shin |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
Gatler написа: s2501 написа: едно врме си правих списък с игрите , които съм превъртял като се почне през шуутъри/джъмп ен ръни/куестове/рейсове/ леле толкова много игри налазвах само и само за да ги превъртя и да ги вкарам в списъка ... 86 превъртени повече от 10 пъти. Понеже не можех да си позволя нова игра всеки ден......или месец си взимах всяка година по 2 или 3 като се почне от доброто старо нитендо през сегата, сонито и компа.
same as me то и до ден днешен си цъкам яко на игрички и съм превъртял доста голяма цифра друга лудост при мен е че обичам да правя комбота по стената за отпускане на енергията въпреки че съм си докарвал доста травми така обичам и като се напия да си дрънкам тупаници с приятели еи така на шега
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|