Дата и час: Сря Мар 05, 2025 4:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 1:15 pm 

Условията няма да идват от мен. Ще отделям много време на кариера и собствена реализация... не е лошо и половинката ми да бъде амбициозна.
Не търпя неамбициозни, тихи и съгласяващи се жени (то като аз съм тих и съгласяваш се ... не се връзва xD ). Не ме интересуват иманата на децата ни. Семейни скандали ще преживея. Не държа да си поделяме по равно семейните задължения, аз ще се грижа за по голямата част от тях, бих поел изцяло гледането на децата. Във връзката ще изисквам сериозност. Ако се разведем взимам децата, тя ако иска да взима къщи, коли и други материални неща.
По отнощение на изневяра ... просто си тръгвам без да се обяснявам или да вдигам скандали.... няма ли взаимност няма ме и мен.

Няма да поставям никакви условия, никакви правила, няма да си натрапвам лоши навици и прищявки, но ако съпругата се опита да ми се качи на главата много се лъже...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 1:34 pm 
Аватар

Честно казано изобщо не мога да си се представя да изпълнявам условията на някой. То по принцип като ми "наредят" да направя нещо и аз правя точно обратното.
Но сигурно за да върви бракът ще клекна. А и като се има предвид че ще се омъжа по любов /да бе, да/, а нали казват че любовта е сляпа, та сигурно ще се правят компромиси XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 1:37 pm 

Almateria написа:
Честно казано изобщо не мога да си се представя да изпълнявам условията на някой. То по принцип като ми "наредят" да направя нещо и аз правя точно обратното.
Но сигурно за да върви бракът ще клекна. А и като се има предвид че ще се омъжа по любов /да бе, да/, а нали казват че любовта е сляпа, та сигурно ще се правят компромиси XD
всъщнос такова нещо като "любов" няма :roll: всичко е просто прищявка на мозъка. а пък и за кво ти е брак като постояно трябва да воювате условно. ако някой ще ме командва по добре да не се женя за него...(мнението ми от предишния ми пост вече не е в сила)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:17 pm 
Аватар

Ъхъх. Всъщност такова нещо като "любов" има. Това че изветрява след известно време не означава че я е нямало. На няколко пъти съм се влюбвала и след като съм се "разлюбвала" съм била на мнение че любов няма, но не може да се отрече че съм го изпитвала това чувство. Колкото и да не искам - има я. А дори и да е прищявка на мозъка, явно тази прищявка се нарича любов.
Не мога да повярвам че защитавам "любовта", но не може да се отрече просто така че я няма.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:45 pm 
Аватар

Женски бой! :wave: Давайте! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:47 pm 

dream_dragon написа:
Женски бой! :wave: Давайте! :lol:
ммм...не благодаря няма да се бием

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 2:54 pm 
Аватар

аре уе :o

нашите си живеят вече 21 години и още се обичат, тъй че със сигурност мога да кажа, че любов има... може би не навсякъде, ама :dontknow:

иначе не бих тръгвала да живея с някой с някакви условия
ако има разбирателство, условията ще се вмъкнат после някак небрежно, а не "айде да живеем заедно, ама няя ти събирам мръсните чорапи, заклеам са!!"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:13 pm 
Аватар
Модератор

Хех аз имам само едно условие едно то децата да има някакво готино име от Star Wars, Star Trek, LOTR, WoT или някое аниме
Другото ще правя каквото трябва нали е коопериране xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:20 pm 
Аватар

Тая дема си е чиста дискриминация.
Ние, хората с мозък в главите, които няма да се женим/омъжваме, няма какво да кажем тука :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 6:39 pm 

ауе...семеен живот с условия...звучи ми малко странно все пак се жените за цял живот и като тръгнете да си поставяте условия става малко...как да се изразя....тъпо....^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 7:15 pm 
Аватар

При мене въобще не се знае дали ще има семеен живот XD.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 7:55 pm 
Аватар

Ми като за начало .. искам 2 деца момче и момиче близнаци :P (имаме доста близнаци в рода така че е апсулютно възможно ) . Второ определено кръщаването ще зависи от мен ... или айде може да си ги разделим 50/50 :lol: .Мм не смятам да се женя и да правя деца преди да съм си стъпил на краката като апартамент , кола , работа и т.н. . Щото измикирии дето виждам окло мен и в семейството ми дори еби после мисли неща ... Кхъх за мачовете аз мразя и определено няма си зема футболна фенка за жина :x попринцип като съм сам съм мн мързелив но когато има за кой да се грижа съм много пъргава домакиня :blush: :lol: мм доста конфликтна личност съм и определено ще има много спорове но просто защото обичам да споря и да създавам интриги пък и така живота е по сладак ....Но определено ми става мн яко като се замисля как се прибирам и отфарям врата и чувам Окаиири и аз Тада има :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 8:18 pm 
Аватар

Punkass написа:
Аз пък не искам да се омъжвам.Ще си живея на семейни начала с човека,когото обичам, ще имаме деца. Не ми се занимава с договори или разводи.No thanx.

x2 :nod:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 8:29 pm 
Аватар

Аз няма да се женя .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 18, 2008 7:58 am 
Аватар

Аз просто искам да се оженя. Мисля да е без уговорки и нито аз, нито жена ми да заплюва преди "пу за мен това" и такива разни. Мисля че е много по-добре всичко да се реши от двамата.
Punkass написа:
Аз пък не искам да се омъжвам.Ще си живея на семейни начала с човека,когото обичам, ще имаме деца. Не ми се занимава с договори или разводи.No thanx.

Вече е нормално да има и такива хора ама църковният брак се прави за да покажеш обичта си към половинката и пред всички (да този наистина може да се пропусне). Замисляла ли си се гражданският брак? Да имате деца без такъв брак е просто ужасно ... като пораснат, че даже и преди това постоянно ще тъпи разправии, обикаляне по съдилища, кметства, общини и такива подобни. Гражданският брак е нарправен за улеснение, не за затруднение както ти си мислиш.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]