|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 8:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Повод е:
10) Някаква яка метъл/ска/пънк/рок/чалга/смесица група ще свири еди къде си
9) утре не сме на работа/ваканция сме/свърши сесията
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Така и така сме се събрали ...
7) Ко правиме ? (самият въпрос е повода)
6) аре да поиграем карти
5)именни дни (много ги тачим)
4)рожденни дни (не пропускаме)
3)нова година, 8ми, 14ти
2) четвъртък е
1) няма ги моите
0)и още сумати причини, за които не мога да включа в момента
Мотото на компанията - "ЕЕЕ аре едвам ме навихте"
девиз на компанията - "Дайте ми опорна точка и аз ще вдигна тост!"
музика на компанията - буквално , без преувеличение, всичко, не знам за музикален стил, дето поне един от нас да не го слуша
любим тост - "Бе мани да пием"
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
vegetosayajin написа: съгласен защото много мацки се наложи да ги свестяваме на нашата Тц тц тц... момчеее пияни мацки не се свестяват... Иначе много ми хареса и тва: Цитат: За мен има 2 повода
1.Вали.... 2.Не вали...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 9:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2297.jpg) |
K4HVD |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Цитат: П.П. Саяне пийнал ли си го писал това заглавие :Р :Р явно ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) Готино е да пиеш с повод, защото иначе си е битов алкохолизъм. Иначе както по горе изразиха мнение: Цитат: За мен има 2 повода
1.Вали.... 2.Не вали...
и да не забравяме Цитат: И на здраве за тоя който кихна
Извод: днеска е 12 Януари 2008, да пием за този светъл ден в тази най нова българска история ! ! !
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 12, 2008 10:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5124.jpg) |
koala |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
K4HVD написа: Готино е да пиеш с повод, защото иначе си е битов алкохолизъм.
Следователно най-хубавия повод е, този в следната случка:
Отива си моя милост на маникюр и там в салона има 1 маникюристка и 3 фризьорки, всичките големи шемети. Кои женени, кои с деца. Та, сядам си аз на местото и ми обяснява моята приятелка, че е пила до 6 и е не е спала преди работа, та да гледам да не я затруднявам особено, но аз за късмет исках нещо, което е доста тегаво и пипко. Лиакирайки ме ми казва "Искам сега да дойдат всички от Ялта да ме видят как лакирам след снощи, хахаха, та аз още съм си пияна, хахаха ;о)))" - лака беше повече от безупречен - супер голям сладур е мацката ииии от там се почва как снощи излезнали 3те да се забавляват и се смачкали кажи-речи. "Ние излезнахме 3те само, а по 1 време имаше 20 души на сепарето ни" и от там 1 клиентка, която е в салона: "Ами да, то е хубаво като има повод човек да се разпусне, да излезне някъде!" Настъпва мълчание, споглеждат се....през смях: "Повода ни беше да излезнем и да се збавляваме"
Не знам разбрахте ли ме...не обсъжам персонажите от случката, но това е!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 3:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Един съученик ми рецитираше:
"Неделя... последен ден от седмицата - аре да го полеем.
Понеделник, боли ме глава... ше пийна, да ми мине...
Вторник, трезвен съм цял ден - аре да го полеем.
Сряда, днеска учих много - шси почина с чашка в ръка...
Четвъртък - ОЩЕ ЕДИН ДЕН ДО ПЕТЪК, времето минава неусетно с пиене...
Петък - ПЕТЪК Е АРЕ ДА ПИЕМ!
Събота - ЕЕЕ ВЧЕРА БЕШЕ ПЕТЪК, АРЕ ДА СИ ДОПИЕМ..."
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не го казвам точно, но беше нещо подобно
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 7:59 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
pisulka_sensei написа: 1 хубава причина за напиване е, че имаме толкова много причини да го направим ;D
Ха наздраве!!!!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|