|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 10:49 am |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
Ще ги храна докато съм жив или докато не си прережат вените .Ама тотална гавра насякъде отидем някъде на пазар и крещя "СИНЪТ МИ Е ГЕЙ!"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 1:16 pm |
|
allinyourhands |
|
|
|
Darkstalker написа: allinyourhands написа: Честно казано се надявам да нямам деца. Да, теб ще те приспят преди да дойде тоя момент.
Не разбирам
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 2:06 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
... like i fuckin care o_O" Бати неприятна тема... не ми се ще да мисля дори за такива неща, ма тъй като така и така го направих, като видях заглавието, що да не постна ~_~" Като детето е над 16-7, да си прай квот си иска, само да не съм наоколо, че ако ги заваря в някой момент, вероятно тогава ще има караница... първо за тва, че не ми е казало и второ, за тва че не е успяло да се скрие като хората. Ако е момиче, ест., даже ще ми олекне ~_~" Поне нема некви тъпи пишлемета да се влачат след нея и само да я мисля x| Ако е момче- просто ултиматум да не говори/действа пред/около мен и тва е, нататъка да си се оправя. Най-важното е да са живи и здрави - за това ме е грижа, другото те да си го решават. Виж, ако детето ми е по-малко от 16 и почнат да му минават такива мисли, ще е дооооста широка лекцията ми за птичките и пчеличките и нивото на нещастничество на човекът, който му го е вкарал в главата това...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 4:19 pm |
|
Pan_Pan |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 22, 2007 3:01 pm Мнения: 48 Местоположение: Банкя
|
Seyl написа: За мен няма значение ,стига да са щастливи : )
x 2
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|