|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 9:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 2:28 am |
 |
AOK |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
Shadowcat написа: ...(единственото свързано с дрогата дет съм пробвала беше листа на кока дето дъвчех няколко пъти у нас)... Душа, някой от нас и това не са го правили! Bloody написа:
Кой идиот ще вземе в дискотека ХЕРОИН?!?!?
Както и да е. Клипа е много як иначе.
Отговорът е супер прост:
ЕУФОРИЯ!!!
Приятен ден!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 9:35 am |
 |
Morgo |
|
 |
Регистриран на: Сря Фев 14, 2007 4:01 pm Мнения: 93 Местоположение: Града на GUNS `N` ROSES
|
абе друсането си е голяма глупост,тряа да гледаш животинките по хапчетата,син делфин ли беше ,нещо такова,ама по-добре трева тя е мнтого по-безвредна даже и от цигарите.Пък и с тея наркотици най-много да си овредиш половата система,ще свършваш много по-бързо от всеки нормален човек.Да не говорим за останалото,само ще дам пример
Тая година на една дискотека в Несебър имаше един дето май беше взимал син делфин,тоя мязаше на няква таратайка с нитро ама издиша като камион и много трепери един.От охраната не щеше да го пуска и вика аре направи пет обиколки на дискотеката и пак ела.Ония-Не бе добре съм.
-Аз ще те пусна ама ей ся като влезна да не те видя да правиш обиколки вътре.
И надрусания влиза,много откачен,клатеше се като някое от зомбитата на ХЕЛСИНГ първи епизод
е стрпува ли си да се друсаш,като можеш да се напушиш?
_________________ Защо пък трябва да имам подпис?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 6:02 pm |
 |
GoDSmAcK |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Crap написа: аз нз що се друсат  не ходя по партита,предполагам,че както и някой друг каза,причината е като при алкохола - уж да се отпуснеш,уж нам кво 
x2
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 6:09 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Защото е друг вид чувство, изостря ти сетивата на максимум и можеш да си щастлив, скачайки на любимата си музика цяла нощ (защото както казаха някой хора, това е невъзможно да стане, ако не си взел нещо). Тук идва да вмъкна, че в момента говоря за леките наркотици, а не тежките и тежките като цяло се взимат от много изпаднали хора.
И все пак, винаги идва момент, когато или ще се "пристрастят" и ще отпаднат като хора в обществото, или ще им дойде акъла и ще се осъзнаят. Ще го оставят в миналото като един добър спомен... знаейки, че не е хубаво да се взимат такива неща
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 7:44 pm |
 |
GUNDAM |
|
 |
|
Perfect-Blue написа: GUNDAM написа: Е защо?..... тая тема обещах да я пусна ... на всяко парти гледката е еднаква, даже на едно някъв ми вика ,,човече тва хапче не ми деиства,, а аз ,,еми сори мен, кво да направа,, , DJя ли е гаден, партито ли не е добро или тва е просто традиция ........ я,я ,къде са тия партита? 
В LifeHouse и Yalta , на големи мероприятия от този тип организирани от ,,METROPOLIS,, смешното е като видиш 3ма-4рима кат се напъхат в тоалетната (естествено че няма си въртат свирки а ще си поделят грамажа и ще се разплатят) като влезеш в тоалетната винаги има следи от бял прашец някаде, а наи-смешното беше когато на едно парти в ,,City Centar,, в центъра, двама се бяха сбили пред тоалетните, защото единя искаше да се насмърка а на другия му се пикаеше и не можаха да се разберат кои да влезе пръв ,кличето е в ,,забавления,, ако някои иска да го види .......
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 7:51 pm |
 |
DeathSoul |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:36 pm Мнения: 414 Местоположение: around
|
Както каза някой по-горе:
На какви парита ходите?
Ако е некфа масовка нормално да има всекви изроди.Аз ходя в клуб, който ме познават и такива отрепки не пускат.Другия ми варянт е в някой приятел.Извод:сменете заведението,клуба,дискотеката...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|