|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 05, 2008 10:46 pm |
 |
Aspirin4o |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Frostburn написа: уют... тука някви фантазии мога да измисля, защото при сегашните обстоятелства никъде не ми е уютно, било ми е като малък, в ситуации като при Spokesman
Това мнение се припокрива точно с моето, няма какво повече да кажа.
Освен може би, че в най-добрите случаи, не ми е УЮТНО, а съм изпълнен с ТЪРПИМОСТ към света.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 05, 2008 11:51 pm |
 |
ZerraX2 |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
CemeteryGates написа: Еми...Навън.Да вали.Задължително.С някой/някоя.Или сам.Само да вали.И да няма хора. *умри от точки....* Тогава ми е най-добре ^о^ Ми лъвЗ дъжд :3
x21312351231256 same here обичам да вали,обаче тряя да има и някаквa природа,а не блокове,блокове и пак блокове около мен...добре,че живея до блато ^^" супер релаксиращо е да гледаш как дъжда си вали (:
Също така ми е добре да си летна на леглото и да си пусна някаква музичка(слушалки) и да притворя очи...така съм заспивал,но както и да е
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 06, 2008 1:16 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
а ако трябва да си фантазирам за уютност ето какво:
малка традиционна японска къща в някой век без технологии, далече от големи градове, с перфектно разположение според японците - за четирите посоки на къщата от едната страна - река(川), от другата планина(山), от третата път(道), от четвъртата оризово поле(田)
хубава мълчелива и скромна японка, облечена в изискано кимоно, седяща на пода заедно с мене до камината, докато на вънка вали дъжд (雨) или сняг (雪), и приятно потропва по покрива или осветява самотния горски пейзаж, аз пийвам бавно саке, като че ли имам цялото време на вселената, а тя свири на шамисен, ето ТОВА е уют
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 09, 2008 8:40 pm |
 |
dggm |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 2:53 am Мнения: 182 Местоположение: Варна
|
ха ха ха
А при мен за последен път беше като лежах в болницата  - никой за нищо не ме търсеше и безпокоеше, никой нищо не искаше (след като си излежавах системите), нямах работа и задачи за вършене - перфектната релаксация. Всеки ден излизах се разхождам безцелно и пушех само по 1 (една) цигара на ден!!!
_________________ Air France SUX
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|