|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 9:52 am |
 |
Smoke_Taz |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
kanela написа: лягам си чак като ми се доспи, така не губя време във въртене в леглото и броене на офци
Дам и аз така .. ама като многооо ми се доспи
тогава лягам и заспивам на секундата
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 9:54 am |
 |
Nilion |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
kanela написа: лягам си чак като ми се доспи, така не губя време във въртене в леглото и броене на офци
някой ми се оплакваше, че всеки път като брои офце те вместо да прескачат оградата се препъват в нея xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 10:42 am |
 |
kimkim |
|
 |
Регистриран на: Нед Дек 31, 2006 5:24 pm Мнения: 173 Местоположение: Sliven
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 10:44 am |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Аз пък да  Не мога да спяяяяяяяяя !!!!!!!!!!!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 10:50 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Teiru-chan написа: Аз пък да  Не мога да спяяяяяяяяя !!!!!!!!!!!
Пробвай да хипервентилираш, дори и да припаднеш, пак ще е някакъв сън  . (пък и усещането е като да се наджаскаш с екстази ^^ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 11:02 am |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Belgarion написа: Пробвай да хипервентилираш, дори и да припаднеш, пак ще е някакъв сън Wink. (пък и усещането е като да се наджаскаш с екстази ^^ )
WTF?!?! ...
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 11:18 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Teiru-chan написа: Belgarion написа: Пробвай да хипервентилираш, дори и да припаднеш, пак ще е някакъв сън Wink. (пък и усещането е като да се наджаскаш с екстази ^^ ) WTF?!?! ... 
Хипервентилацията е лек "дефект" на белодробната система. Тоест ако почнеш да дишаш колкото можеш по бързо в кратко време се замайваш много яко /заради свръхзавишените нива на кислород/ (за това дадох сравнението с екстази ^^, макар че то ти дава и енергия ама както и да е) и ти се приспива. Ако прекалиш можеш и да припаднеш
Сега разбра ли  ?
Последна промяна Belgarion на Чет Юли 12, 2007 11:32 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 12, 2007 11:34 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
kanela написа: пък аз мислех, че "хипервентилация" се препоръчва за успокояване... иначе знам, че за да заспиш по-лесно трябва да дишаш бавно и спокойно, имитирайки дишането на спящ човек... ти сигурен ли си, че пръхтенето ще им помогне?! 
Преди често се приспивах така  Майка ми е медицинска сестра с 22 годишен стаж в УНГ и точно тя ми препоръча този метод за приспиване
А бавното и спокойно дишане върши работа само при по ниски нива на адреналин
Последна промяна Belgarion на Чет Юли 12, 2007 11:41 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|