|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 10:03 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Наш'те не ги лъжа, че вече спряха да ми вярват, наистина като съм болна Ако съм 2ра смяна просто пропускам да им кажа, че не съм ходила понякога ops: Иначе даскалите... Или нищо не казвам или си измислям няква причина^^ Я ми е станало лошо, я имам някаква работа, или просто "налага ми се да тръгна, довиждане". Като закъснявам е много весело^^ 1ва смяна почти никога не закъснявам, щото баща ми ме кара с колата, обаааа~че 2ра смяна или се успивам и ставам към 2 или майка се сеща да ме събуди в 11-12, аз влизам да се къпя и докато се усетя вече е 1.30 или пък ме пере великия мързел и отивам за 2ри час^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 16, 2007 10:47 pm |
 |
Nilion |
|
 |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Аз като тръгна да се оправдавам те все ме пускат дори без да ме слушат. Някой път ще им кажа, че трябва да отида да хвана една кокошка в двора. Дали ще ме пуснат??
ПС за по-ясно аз живея в центъра
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 11:37 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Divinity написа: веднъж ползвах и "дядо ми умря преди година и ще ходим на село" за да се измъкна от състезание по мат, обаче в крайна сметка реших да ходя и се оправдах с "а не, то се оказа че не било тая седмица"
Разби ме батка
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 20, 2007 10:27 am |
 |
Samael |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 14, 2007 6:54 pm Мнения: 180 Местоположение: A king in my own hell
|
fistofheavens написа: Vegeta написа: Аз обикновно си казвам квото си е за казване.Що не ходи на даскало?ми щото не ми се ходи.  x3
x4
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 20, 2007 1:46 pm |
 |
koala |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
vaio написа: хахах ами аз използвам само едно "госпожо боли ме главата нещо може ли да отида до вкащи за аналгин *puppydog eyes* " 
 kewl
забравих да добавя небрежно милия поглед ...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|