|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 12, 2009 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
DeathNote94 написа: Щом ти се умира,това незначи ,че и на другите им се умира. Вари на някое поле..намери си 1 голям камък и се цели право в него..що трябва и други хога да загиват?? Щот тогава самоубийците умират напразно...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 12, 2009 10:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35810_1257286114.jpg) |
DeathNote94 |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 26, 2009 5:40 am Мнения: 674 Местоположение: Там където няма да ме намерите =)
|
petarvladikov написа: DeathNote94 написа: Щом ти се умира,това незначи ,че и на другите им се умира. Вари на някое поле..намери си 1 голям камък и се цели право в него..що трябва и други хога да загиват?? Щот тогава самоубийците умират напразно... В такъв случей ти пожелавам 1 камикадзе да се забие в лицето ти ..щот да не умре напразно..така ще направиш смъртта му смислена.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 4:15 am |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Кат искат да трепат... да трепат хах... после те ще лежат по затворите
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 10:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Belgarion написа: Наскоро един приятел катастрофира с фиата си в една мантинела с няма и 70км/ч - предницата беше на кайма. А винаги съм си мислил, че трябва да караш с над 100 за подобни последици ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) И аз съм се блъскал вече с доста ; ) Една патица реши да ми влезе в платното, да се забие в мантинелата от мойта страна на 90 градуса и да заеме и двете платна за движение в мойта посока (нейните бяха пълни с коли), да не говорим, че се опитваше да направи обратен завой на нейно червено, на двойни бели непрекъснати линии и ми отне предимството на мойта зелена вълна Пострадали - 0 Дрегер и за двамата - отрицателен Щети - останах без предница на колата, но те и така или иначе са направени да се мачкат... дали ще се ударя с 50 или със 100 e все тая, оная беше с посплескано чисто ново BMW 3 кабрио и има късмет, че се целех към най-здравата част на колата и ; ) Последствия за оная - само 6 точки от книжката?!? Последствия за мен - месец седях без кола и се разправях със застрахователи Вземете да гледате малко краш тестовете в youtube. Там блъскат колите с максимална скорост в бетонни стени и купетата им оцеляват почти непокътнати. Това е теста една кола да излезе в производство. Не е толкова лесно да се блъснеш и усмъртиш с разрешените скорости или близки за движение по пътищата. Идеята е да не се треснете челно, защото тогава се удвоя скоростта и от примерни 100 км/ч удара става на 200... И все пак имам познати които са се удряли със 160 челно в дърво и са се разминали с леки контузвания. Средно дневно в България има около 130 катрастрофи на ден от които 1-2 умират. В повечето случай - хора без колани, челен удар, удар с тир, карал е с 200+ или нещо подобно. Но както казах по-горе, колите обикновено заприличват на гъз независимо от скорстта с която сте се ударили ; ) Катастрофите са нещо твърде често срещано явление дневшно време независимо от скоростта с която се кара.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
мда, мен така ме трясна един гъзар който беше решил да си спести колоната преди светофара и да си направи трета колона в насрещното, само че не беше предвидил че някой точно тогава ше излезне от пряката с ляв завой ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) жигулата беше с помачкана предница, но я изправиха, ако не беше цялостното пребоядисване всичко щеше да е под 1000 кинта. ест. никой не застрахова такива бараки и взехме 80 кинта от Гражданската. но на оня хубавец мерцедеса също си го получи - изкъртен преден десен носач, покривена лята джанта, калника, огледалото, част от предната муцуна ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) разликата е че палеше, а на мойта радиатора беше влезнал в двигателя, че и акумулатора се беше спукал месец бях без талон, не ми взеха точки ама дадах 100 кинта... изкараха че съм му отнел предимство
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ужаса от катастрофите и поуката от тях. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 12, 2010 12:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15363_1491381125.jpg) |
Necrokid |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
последното клипче ме разплаква >< колкото и гадни да ги правят никой не ги отразява.. всеки си кара както си знае ;/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|