|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 11:57 pm |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Mery_Jeane написа: Омфг!Зодия РАКИЯ (21.Март - 20.Април) М-Р-А-З-Я Р-А-К-И-Я! Единствено ракията ще мразя и точно тя ще ми се падне!Аргх...
Зодия ДЖИН и аз го мразя ама иначе забавни неща са писали
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Алкохолни зодий...  Публикувано на: Сря Дек 06, 2006 9:03 am |
 |
Arockalypse |
|
 |
|
arya_stark написа: Хайде и за алкохолиците да си видят хороскопа 
Зодия РАКИЯ (21.Март - 20.Април). Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия, а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът-Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия,и професора,където трябва: първия в краката, втория в главата.
lolzomgroflmao!Нищо друго няма да кажа
_________________ Everybody loves tentacles!
Подписа ми няма връзка с аватара да вай яд!!
ПП Screw the rules I have green hair!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 1:34 pm |
 |
ayame natsume |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 9:03 pm Мнения: 84 Местоположение: the graveyard of the wandering souls
|
де го намери т'ва
аз , че пия вино пия но последното малко е
_________________ I'M GENIUSSSS!!!...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 8:22 pm |
 |
hinano |
|
 |
|
Зодия РАКИЯ (21.Март - 20.Април).
Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия,
а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът-Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под
този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия,и професора,където трябва: първия в краката, втория в главата.
 не бих казала...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|