|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 1:28 am |
 |
Domus |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
koill написа: Domus написа: Който е с пушката. ми то и убиеца може да е с калашник Епа я мом съм с руски миномет и да си пуцам от километри.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 1:37 am |
koill |
|
 |
|
Domus написа: koill написа: koill написа: Ето ви едно сравнение, от кои повече ще ви е страх сериен убиец или ловджия, ЕДИНИЯ ОБИВА ЗА УДИВОЛСТВИЕ ДРУГИЯ ЗА ПРЕХРАНА  а тези гласове са ги дали някои деца къде не са виждали породата сигурно  Бе зависи какъв е вълка. Лично съм виждал питбул да не може да направи нищо, щот врата на животното де хапе е с прекалено дебела козина и само дето тръгна да се дави глупавото. Ако е некъв тукашен, ще има кървища и доволен стопанин, ама ако тръгне некъв питбул да хапе северн вълк в глутница, смятай че ще си кашля космаци всичките 2 секунди, който ще отнеме на вълците да му разкъсат гръкляна и всички сухожилия, барабар с ушите. Виж ако искаш куче, което може да пречука глутница вълци си взимаш овчарка, по възможност от каракачанка нагоре. Тия копелета като градски домашни любимци са мързеливи, ама в планината са танк на паша. Не се гордея, но моя питбул умартви точно една кавказка, след това купувах на човека една немска овчарка, ВИНАТА НЕ БЕШЕ В МОЕТО КУЧЕ, то беше на повот, и има истина в това което пишеш за козината кавказката имаше много, но по краката нямаше и трите му бяха на кайма и след това гледката стана много грозна, и пак казвам че кавказката овчарка му скочи моето се защитаваше
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 2:09 am |
 |
Jesus |
|
 |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
Ъъъм..не знам колко от вас четат книги, ама има една, "Белия зъб". "Белия зъб" си е натурален канадски вълк, отпреди 100 години , когато вълците са били вълци, мъжете-мъже а руските жени убивали с голи ръце мечка. Е да, ама.. Вълчо много яко сгъва от псе бойна порода, вече не помня каква ..но... Както и да е..човечецът е живял по онова време в Аляска, бил е дървосекач, рибар и просто скитник...и със сигурност разбира от вълци. Даже май книгата си е баш реална за едно вълчо дето го пускат на таквиз боеве там из клондайкско.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 2:16 am |
 |
Domus |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Странни работи стават при вазе. Мене така ако някой питбул ми беше нахапал кучето, смятай, че щях да му счупя крайниците и да бия стопанина с кучето му.  Само не те знам, защо отглеждаш бойно куче, след като няма да го ползваш. Горкото сигурно се чувства кофти само да го разхождаш по улиците и да го дърпаш, като видиш някое куче да му лае насреща.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 9:20 pm |
 |
bluewolf93 |
|
 |
|
Ще ми се да е вълкът той е по сладък, но според мен питбулът ще спечели, защото ако не се бъркам  те са трапни кучета и имат клещовидна или обратна захапка беше, не помня. Като захапят и не пускат до като не откъснат. Гледала съм как хапи друго куче след това стопанина му пъхна пръчка, за да му отвори челюстта, че да пусне. Изобщо тез боеве с кучета, петли много е гадно и що за човек трябва да си, че да ти доставя удоволствие да гледаш как два песа се нараняват, вярно пари се изкарват от това нещо ама....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул  Публикувано на: Нед Ное 20, 2011 10:15 pm |
koill |
|
 |
|
oversoul написа: Вълк, разбира се! Много рядко има случаи, в които кучетата са по-силни от дивите хищници - най-често, когато защитават някого. Добър пример е онзи голдън ретривър, който спасил дете от рис. За жалост кучето по-късно също е починало от раните си. Опа, колега тук ще влезем в друг спор, хищниците от семейство котки са много по силни и свирепи, имат по големи зъби и удрят силно с лапи, вижте това пума срещу вълк http://vbox7.com/play:c7363be6
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|