Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 10 [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Кой ще победи?
 Вълк  86%  86%  [ 75 ]
 Питбул  14%  14%  [ 12 ]
Общо гласове : 87

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Вълк vs. Питбул
МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 1:28 am 
Аватар

koill написа:
Domus написа:
Който е с пушката.

ми то и убиеца може да е с калашник

Епа я мом съм с руски миномет и да си пуцам от километри.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 1:37 am 

Domus написа:
koill написа:
koill написа:
Ето ви едно сравнение, от кои повече ще ви е страх сериен убиец или ловджия, ЕДИНИЯ ОБИВА ЗА УДИВОЛСТВИЕ ДРУГИЯ ЗА ПРЕХРАНА :D

а тези гласове са ги дали някои деца къде не са виждали породата сигурно :wink:

Бе зависи какъв е вълка. Лично съм виждал питбул да не може да направи нищо, щот врата на животното де хапе е с прекалено дебела козина и само дето тръгна да се дави глупавото. Ако е некъв тукашен, ще има кървища и доволен стопанин, ама ако тръгне некъв питбул да хапе северн вълк в глутница, смятай че ще си кашля космаци всичките 2 секунди, който ще отнеме на вълците да му разкъсат гръкляна и всички сухожилия, барабар с ушите. Виж ако искаш куче, което може да пречука глутница вълци си взимаш овчарка, по възможност от каракачанка нагоре. Тия копелета като градски домашни любимци са мързеливи, ама в планината са танк на паша.

Не се гордея, но моя питбул умартви точно една кавказка, след това купувах на човека една немска овчарка, ВИНАТА НЕ БЕШЕ В МОЕТО КУЧЕ, то беше на повот, и има истина в това което пишеш за козината кавказката имаше много, но по краката нямаше и трите му бяха на кайма и след това гледката стана много грозна, и пак казвам че кавказката овчарка му скочи моето се защитаваше :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 2:09 am 
Аватар

Ъъъм..не знам колко от вас четат книги, ама има една, "Белия зъб".
"Белия зъб" си е натурален канадски вълк, отпреди 100 години , когато вълците са били вълци, мъжете-мъже а руските жени убивали с голи ръце мечка.
Е да, ама.. Вълчо много яко сгъва от псе бойна порода, вече не помня каква ..но...
Както и да е..човечецът е живял по онова време в Аляска, бил е дървосекач, рибар и просто скитник...и със сигурност разбира от вълци. Даже май книгата си е баш реална за едно вълчо дето го пускат на таквиз боеве там из клондайкско.

Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 2:16 am 
Аватар

Странни работи стават при вазе. Мене така ако някой питбул ми беше нахапал кучето, смятай, че щях да му счупя крайниците и да бия стопанина с кучето му. :lol: Само не те знам, защо отглеждаш бойно куче, след като няма да го ползваш. Горкото сигурно се чувства кофти само да го разхождаш по улиците и да го дърпаш, като видиш някое куче да му лае насреща.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 2:23 pm 

Незнам дали ще биеш кучето и стопанина, но моето си беше на повот, а оня пес беше към 60-80 кила пуснат свободно между деца и тарчеше като лудо, кои е виновен според теб :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 9:20 pm 
Аватар

Ще ми се да е вълкът той е по сладък, но според мен питбулът ще спечели, защото ако не се бъркам :hmm: те са трапни кучета и имат клещовидна или обратна захапка беше, не помня. Като захапят и не пускат до като не откъснат. Гледала съм как хапи друго куче след това стопанина му пъхна пръчка, за да му отвори челюстта, че да пусне. Изобщо тез боеве с кучета, петли много е гадно и що за човек трябва да си, че да ти доставя удоволствие да гледаш как два песа се нараняват, вярно пари се изкарват от това нещо ама....

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 9:58 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Вълк, разбира се!
Много рядко има случаи, в които кучетата са по-силни от дивите хищници - най-често, когато защитават някого. Добър пример е онзи голдън ретривър, който спасил дете от рис. За жалост кучето по-късно също е починало от раните си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 10:15 pm 

oversoul написа:
Вълк, разбира се!
Много рядко има случаи, в които кучетата са по-силни от дивите хищници - най-често, когато защитават някого. Добър пример е онзи голдън ретривър, който спасил дете от рис. За жалост кучето по-късно също е починало от раните си.

Опа, колега тук ще влезем в друг спор, хищниците от семейство котки са много по силни и свирепи, имат по големи зъби и удрят силно с лапи, вижте това пума срещу вълк http://vbox7.com/play:c7363be6

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 10 [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]