нз. може и с нещо да ме е променил, ама не е нещо голямо май. по-скоро форум срещите, защото се срещаш с хора, които ти допадат и си прекарвате готино, а не бихте се засякли иначе. а в самия форум ефект са имали върху мен нечии мнения - независимо дали са ме вдъхновявали (кога ли), ядосвали или разсмивали с глупостта си
Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 2:10 pm
Roo_Roo
Регистриран на: Вто Окт 07, 2008 9:44 am Мнения: 50 Местоположение: Po sveta i u nas
В същност - да.
Обичам промените и ако те отсъстват заначи съм се сбъгнала здраво. Да не се променям = да съм в застой, нещо твърде скучно и твърдоглаво. Всеки ден научавам нещо ново и изменям гледната си точка и ако мнението ми по дадена тема не се промени за примерно година значи съм здраво зациклила. В смисъл, възприемам промяната, за добро или лошо, винаги като нещо хубаво, което ме води към (айде да не е съвършенство) помъдряване. Струва ми се нереално да съм на едно и също ниво - било то интелектуално, емоционално; за дълъг период от време.
Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 5:04 pm
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
_________________ The gyms you go to are crowded with guys trying to look like men, as if being a man means looking the way a sculptor or an art director says
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения