|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 2:04 am |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
И в двата случея няма да ми се понрави ситуацията. Ако не е твърде късно ще се опитам да ги вкарам в правия път (било то по лесен или труден начин),а ако са си набили здраво тоя филм в главата,тогава нищо не би ги спряло и следователно никой и нищо не би могло да ги промени.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 11:20 am |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Ако съм бил преди това в лошо настроение. Само дето после няма да имам угризения и няма да гушкам трупа с оцъклен поглед!
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 8:29 pm |
|
Rykira |
|
|
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 12:03 pm Мнения: 176 Местоположение: Edo.
|
- Тате, аз съм обратна/обратен. - Казах ли ти да не ме занимаваш с глупости? Имам работа. - Ама аз наистина... - Ок, ако толкова държиш да си говорим за нещо земи прочети вестника и ми кажи ако намериш нещо интересно по страниците. А впрочем, ти пишеш ли си напоследък домашнте, че имаш време да мислиш за секс? - Честно казано за мен няма особено значение. Те първо да станат хора, пък дали ще са хетеро или хомо тва е дребна работа.
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 8:38 pm |
|
Zail |
|
|
|
"Е, аз какъв родител трябва да съм бил ,че да съм позволил такова нещо да се случи? " Ще си кажа..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 3:24 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Човек трябва да поема отговорността от грешките си - ако ще убиваме някого, по-добре себе си. Но със сигурност МНОГО бой ... и да не помогне, пак няма да навреди p.s. Zail нещо такова
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 5:32 am |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
За момиче: Ами като начало, като нейна майка, ще съм наблюдавала достатъчно развитието й, та да преценя дали е достатъчно сериозна по въпроса. Като че ли обаче е някак си извратено да ползвам гей-радара си върху дъщеря си о.О, а и може да съм пристрастна и да си внуша даден резултат (било то положителен или негативен). Та, ако поради някаква причина не мога да преценя сама, ще си я питам сама доколко е сериозна относно това, има ли си приятелка, етц. Държа просто да е сигурна в това, а не да го прави, защото е модерно (което още отсега е плъзнало, камо ли след еди-колко-си години). И като за край, ще я подкрепя и насърча xDD За момче: Бих искала да кажа, че ще е същото, но само времето може да покаже. Нямам нищо против тях, но усещам в себе си все още леко неодобрение. Затова може би ми е време да се запозная с такъв човек, просто за да вляза по-навътре в техния свят и да видя техния мироглед Или трябва най-сетне да изгледам някое яои, като се абстрахирам от това, че мразя бишита, които си налитат XDDD Макар че ме съмнява да имам деца, де. Нещо не ща да раждам аз... И както ми протича живота напоследък, едва ли ще "ща" някой, който да е способен да ме дари със семето си, освен по изкуствен път XD Може обаче на дърти години да си осиновя примерно ^^ Много обичам дечицата ^^ p.s.: Възпитанието на родителите няма абсолютно нищо общо и даден родител хомофоб няма за какво да се обвинява... Само мъжете може да се скарат на своите малки приятелчета, които са допринесли повече Y хромозоми при зачеването (за момиче, и Х респективно за момче), но това е просто абсурдно. Вземете се поинтересувайте от тази тема, доста е интересна всъщност Родителите могат само да вселят хомофобщина в главата на едно дете, или обратното: да му покажат как да бъде либерално и да приема другите каквито са. Оттам нататък, детето само решава за себе си. Аз до 16-годишна възраст живеех в илюзията, че съм пълен хомофоб и се отвращавах от себе си всеки път, щом погледнех по по-различен начин момиче и си казвах, че аз ХАРЕСВАМ това и това, защото така трябва, а тези погледи са нещо като бъг в системата да речем. Нужни ми бяха едва няколко дни да разбера всъщност колко либерална съм и колко по-различна съм от това, което мислех, че съм, защото майка ми ежедневно е говорила против хомосексуалните хора, без значение от кой пол, макар и да подчертаваше за лесбийките колко са противни. Няколко дни, защото тази хомофобщина се крепеше единствено на внушенията на майка ми, а не на личното ми мнение.Така че... p.s.p.s.: Да не почвам да говоря за неосъзнатите хомосексуалисти, които са на този хал именно заради внушенията на родителите си и обществото като цяло. Ежедневно зрели хора, на по 30-40 изоставят съпрузите си, защото са осъзнали какви са всъщност. Това е доста сериозен проблем всъщност, но да не разгръщам повече ;о Че ще си проличи какъв хомофобофоб съм
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|