|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 8:35 pm |
 |
~insane~ |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 11:04 pm Мнения: 413 Местоположение: Somewhere far away in space and time
|
Смисъл !? Еш Абсолютно йо ( но т'ва по- рядко)
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Чет Юни 17, 2010 10:20 pm |
 |
Dementia Von Ulf |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
ОhMG OG 100 броя ( нещо като много ясно  ) и любимото ми - doh
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 11:29 pm |
 |
Violence |
|
 |
Регистриран на: Нед Фев 15, 2009 9:30 pm Мнения: 125 Местоположение: Там, където ти никога няма да бъдеш...
|
ЧЕСТНО ЛИ БЕЕЕ! ...СМЯТАЙ! *иронично*, след като са ми казани неща, които очевидно вече знам. В квартирата на мои приятелки има кутия за всяка българска псувня по 10 ст, за всяка на друг език 20 ст...Напълних касичката.. 'Си псу'ам хубау на български, малко на английски, ама кой ме би в тиквата да псувам и на японски...Баси... Мн гаден навик имам, в края на изречението да слагам "ЕБА", т'ва много грозно от на момиче устата, ама к'во да направя, бе еба.....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 11:58 pm |
 |
От_Икебана |
|
 |
|
Violence написа: Мн гаден навик имам, в края на изречението да слагам "ЕБА", т'ва много грозно от на момиче устата, ама к'во да направя, бе еба.....  Бе, да го еба, за кво си ебеш майката на джоба, с няква касичка, да я еба, и ще се лишаваш от нема толкова големия кеф да казваш "Да го еба", бе да го еба... заеби я тая касичка и си еби на воля, това не е псувня, това е емоция...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|